Na geweldige afvalrace komt Shirma Rouse nu met eigen kookboek!

Na geweldige afvalrace komt Shirma Rouse nu met eigen kookboek!

Shirma Rouse komt met haar eigen kookboek vol liefde! Naast mensen bereiken met haar stem, kan ze in de keuken ook iedereen stil krijgen met de lekkerste gerechten. “Liefde is in alle gerechten het hoofdingrediënt”, schreef zij in haar gloednieuwe kookboek die vandaag is uitgekomen!

Top prestatie!

Shirma viel onlangs meer dan 60 kilo af door héél veel te bewegen en gezond te eten. Het vele sporten motiveerde haar om door te gaan. Op aanraden van Trijntje Oosterhuis volgde zij het Alizonne dieet. Dit is een zeer intensief traject, dat onder medische begeleiding gevolgd moet worden. Een top prestatie zette Shirma Rouse het afgelopen jaar neer!

Soul Kitchen

Naast haar roeping als zangeres was haar tweede liefde altijd al koken. “Ik ben een echte foodie” zei Shirma Rouse. Vele smaken en gerechten gebundeld in een kleurrijk kookboek, met een soul. Shirma koos de meest gewilde gerechten uit voor haar kookboek, voor ieder wat wils! Het kookboek is echter geen dieetboek. Het is een feel good, happy food boek! Shirma eet daarom niet dagelijks wat in het kookboek staat, maar ze zegt dat het belangrijk is om jezelf af en toe te trakteren op lekkere gerechten. Zo is balans altijd belangrijk om je goed te blijven voelen.

Authentieke gerechten

Shirma heeft de meest authentieke gerechten gekozen, gerechten vol smaak, die altijd goed zijn. Gevulde eieren, kokos garnalen en een lekkere coconut cake. Benieuwd naar meer authentieke gerechten van Shirma? Voor nog meer liefde en gerechten kun je het Soul Kitchen boek vanaf vandaag bestellen!

Bron en Beeld: Instagram