100%NL Magazine Shirma Rouse
Zie ook:
Delen

2020 was ook het jaar van Shirma Rouse ‘het is KAPOT zwaar af en toe’

2020 is voor zangeres Shirma Rouse een bijzonder jaar. Dit was namelijk het jaar dat ze maar liefst 60 kilo is afgevallen. De zangeres voelt zich geweldig en zegt nog niet klaar te zijn met haar afvalreis.

In juni van het jaar 2019 besloot Shirma het roer om te gooien. Ze wilde gezonder leven en vooral veel tijd investeren in zichzelf. “Ik ben meer gaan bewegen, heb ritme in m’n leven gekregen en ben gezond gaan eten. Dan gaat het eigenlijk vanzelf.”

Je vraagt je misschien af wat het geheim van Shirma is? Ze houdt zich vooral aan een strak schema en wijkt daar bijna nooit vanaf. “Gezond eten maken kost veel tijd, die tijd maak ik nu gewoon voor mezelf. En iedere dag van tien tot elf uur is mijn sportmoment, dan maak ik ook geen andere afspraken.”

Begin deze maand deelde ze nog een update met haar volgers. Ze is inmiddels 18 maanden bezig met haar dieet en moet eerlijk zeggen dat het niet altijd van een leien dakje gaat. “Ik zeg jullie eerlijk! Het is KAPOT zwaar af en toe. Echt afzien! Maar ik kwam de linker foto vorige week tegen en dacht wow kijk hoe ver ik ben gekomen. Ik liep voorbij de spiegel vrijdag en ben echt blij dat ik het vol hou! Ondanks dat het in mijn hoofd iets sneller zou mogen!”

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Shirma Rouse

Emotionele Shirma Rouse in paniek: 'HELP!'
Emotionele Shirma Rouse in paniek: ‘HELP!’
Shirma Rouse blikt terug op gigantische afvalrace: 'Ik ben echt van ver gekomen!'
Shirma Rouse blikt terug op gigantische afvalrace: ‘Ik ben echt van ver gekomen!’
Lees alle artikelen over Shirma Rouse