100%NL Magazine
Delen

Haha: deze slager maakt gehakt van je moppen!

Lachen is gezond voor je! Dat zal de gedachte zijn achter de nieuwe actie van deze slager. Want zolang je de verkopers maar aan het lachen krijgt, neem je gratis vlees mee naar huis! Voorwaarde is dat je wel een originele mop weet, natuurlijk!

Vele mensen proberen minder vlees te eten, maar slagerij De Kapblok uit België geeft vlees juist gratis weg! Slager Erwin (50) uit Leuven is de actie begonnen om meer met zijn allen te gaan lachen. “Ik ging vroeger speciaal in de winkel van mijn ouders staan om moppen te kunnen horen”, vertelt de eigenaar. “Nu komen de mensen al opgejaagd de winkel binnen omdat het druk was op de weg of omdat ze een parkeerplaats moesten zoeken. Even lachen kan dan een verademing zijn.”

Gratis gehakt

Even lachen is een welkome afwisseling van de alledaagse sleur! En de klanten waren het eens: al 45 klanten kwamen binnen met als doel om de verkopers te laten schateren van het lachen. Hun beloning? 250 gram gratis gehakt!

Er is wel een grens aan de moppen waar je voor beloond wordt: “Racistische moppen worden niet beloond”, aldus Erwin. Schuin mogen ze wel zijn.

Ken je dus nog een grappige mop, een goede bak of een flauwe woordgrap? Dan weet je waar je moet zijn!

Bron: Libelle | Beeld: iStock

Delen