100%NL Magazine Lindt
Delen

SMAKELIJK EN SFEERVOL: De mooiste lekkernij voor op jouw paastafel!

Kijk jij al uit naar de paasbrunch inclusief mooi gedekte paastafel? Deze sfeervolle lekkernij zal je gasten doen smullen.

Een betoverende Pasen met Lindt GOLD BUNNY

Het paasweekend staat weer voor de deur en dus is het tijd om de lekkerste paasbrunches te organiseren samen met vrienden en familie. En hoe kun je Pasen nou beter vieren dan met de heerlijke GOLD BUNNY van Lindt?

100%NL Magazine Pasen Lindt

Heerlijke versiering

Deze chocoladepaashaas, gemaakt door de Lindt meester chocolatiers, is de perfecte eetbare versiering voor bij jou op de paastafel en zal je gasten doen smullen. Wil je voor een mooie kleurrijke paastafel gaan, dan is de GOLD BUNNY Flower editie wellicht geschikt. Of ga je juist voor de klassieke GOLD BUNNY met zijn gouden folie en iconische rode lintje met belletje? Plaats deze bijvoorbeeld op de borden van iedere gast. Staat leuk én zo heb je meteen een leuk presentje voor iedereen. In een creatieve bui? De GOLD BUNNY mini’s zijn perfect om je paastakken mee te decoreren. De speciaal ontworpen verpakking maakt het eenvoudig om elke GOLD BUNNY te voorzien van een lintje, waardoor ze prachtig passen bij je paasdecoraties en de tafel extra feestelijk maken. Laat je creativiteit de vrije loop! Op zoek naar meer inspiratie voor jouw mooiste Pasen? Kijk dan eens op https://www.lindt.com.nl/nl/pasen-inspiratie

Maak jouw paasfeest compleet met Lindt GOLD BUNNY

Haal nu jouw GOLD BUNNY in huis en maak je paasfeest compleet. Bestel online of ga naar jouw favoriete supermarkt (m.u.v. Aldi & Lidl). Met de GOLD BUNNY van Lindt wordt jouw paastafel gegarandeerd een feestelijk hoogtepunt waar iedereen van zal genieten.

Lindt bunny

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Lindt, Foto: © Tycho Müller

Delen