100%NL Magazine Plantina
Delen

DOEN: Schaats samen met topschaatser Kai Verbij!

Schaatser Kai Verbij (26) rijgt als sprinter de prijzen aaneen. Hij werd vier keer Nederlands kampioen, twee keer Europees kampioen en vier keer wereldkampioen. Deze winter zet hij een nieuwe stap op weg naar zijn grote doel: Olympisch goud. Op zaterdag 26 september geeft Kai Verbij in samenwerking met Plantina een schaatsclinic, en jij kunt daarbij aanwezig zijn!

Kennen jullie het Plantina sportpakket al? Een speciaal vitamine-pakket om je gezondheid te ondersteunen, sportieve prestaties en een gezonde actieve levensstijl. Ook topschaatser Kai Verbij gebruikt de supplementen van Plantina. Kai: ‘Ik gebruik tijdens het schaatsseizoen altijd suppletie. Ik wil immers geen risico nemen, goed kunnen herstellen van de trainingsarbeid en ik wil me fit voelen. Ik heb namelijk het idee dat ik via voeding niet altijd genoeg noodzakelijke voedingsstoffen binnen krijg. Suppletie is dan een hele goede oplossing.’

AANBIEDING

Speciaal voor de lezers van 100%NL Magazine heeft Platina nu een te gekke aanbieding! Want je ontvangt nu tijdelijk 25% korting op het Sportpakket én een voucher voor de schaatsclinic van Kai Verbij! Ga vóór 16 september naar de website om te bestellen, gebruik de kortingscode KAI-25 en profiteer van deze mooie aanbieding!

Het Plantina Sportpakket bestaat uit:
– Multi: Behalve vitamine C en D, zit hier ook het hele complex B-vitamines en antioxidanten in. Juist die laatste twee helpen de natuurlijke energie in het lichaam te activeren.
– Erwten-Ewit: Erwten-Eiwit poeder is een hoog geconcentreerd eiwitpoeder (80%) afkomstig van erwten. Het is een volwaardige bron van eiwitten (bevat alle essentiële aminozuren).
– Magnesium: Magnesium is belangrijk voor het lichaam, vooral in relatie tot het leveren van sportinspanningen. Het is belangrijk voor een goede spierfunctie en gaat vermoeidheid tegen.

Bestel het Plantina Sportpakket hier!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Plantina

Delen