Verkoeling nodig? Zo maak je je eigen Slushy's
Delen

Verkoeling nodig? Zo maak je je eigen Slushy’s

Met dit heerlijke warm weer kan je wel een lekker koud en verkoelend drankje gebruiken! Wat dacht je van een ijskoude slushy?

Maak je eigen verfrissende drankje

Tijdens de warme zomerdagen is het prima vertoeven bij een zwembad, meer, lekker in de tuin of vlakbij een ventilator of airco. Een koel drankje kan daarbij natuurlijk niet ontbreken! Met deze bekers kun jij je eigen slushy’s maken. Of het nu een lekker koele traktatie is na school of na werk of een koel drankje bij het zwembad in de zomer. Plaats deze Slushy Maker leeg zo’n 5 tot 6 uur in de vriezer totdat hij goed bevroren is. Giet dan je favoriete drinken er in, van vruchtensapjes tot aan ranja en frisdrank zonder prik, je maakt er moeiteloos een slushy van door te licht te schudden en te knijpen. Stop het meegeleverde rietje in de beker en je kunt genieten van je zelfgemaakte schaafijs.

Een heerlijk ijsdrankje waar jij lekker mee kunt afkoelen!

Deze koele bekers zijn verkrijgbaar in 3 frisse kleuren: een neon roze beker met oranje deksel, een neon groene beker met rode deksel en een donkerblauwe beker met neon gele deksel. De bekers zijn ook nog eens herbruikbaar. Was hem na elk gebruik af met warm water en zeep. Stop hem daarna weer in de vriezer zodat je de volgende keer weer razendsnel slushy’s kunt maken. Bevries, vul, knijp en smullen maar.

Shop nu snel de neon bekers

Kies een kleur en bestel de Slushy Maker van Chillfactor nu bij www.top1toys.nl.

Dit artikel is in samenwerking geschreven met Top1toys

Delen