100%NL Magazine AZ EK bbq
Zie ook:
Delen

Vier vaderdag én het EK voetbal op een bijzondere manier

Maak vaderdag extra speciaal met een feestelijke verrassing

EK voetbal én vaderdag

Op 16 juni valt er dit jaar iets bijzonders te vieren. Het is niet alleen de dag om je vader in het zonnetje te zetten, maar ook het moment waarop Oranje zijn eerste wedstrijd speelt tegen Polen op het EK Voetbal. Wat is er nu beter dan deze speciale dag te combineren met een heerlijke BBQ met het hele gezin?

BBQ

Met een Watch Party BBQ van A-Z creëer je een onvergetelijke ervaring. Geniet van sappige burgers, malse steaks, heerlijke worstjes en diverse bijgerechten terwijl je samen de spannende wedstrijd bekijkt. De BBQ-pakketten zijn samengesteld uit de hoogste kwaliteit ingrediënten, waardoor je zorgeloos kunt genieten van een heerlijke maaltijd.

De afwas wordt gedaan

Bovendien zorgt A-Z voor de afwas, zodat je je volledig kunt richten op het aanmoedigen van Nederland samen met familie en vrienden. Het is de perfecte gelegenheid om samen te proosten op een dag vol BBQ-plezier en voetbalspanning met Oranje. Mis deze kans niet om een bijzondere vaderdag en een fantastische EK-voetbaldag te beleven!

Verschillende menu’s

Bekijk de verschillende BBQ-menu’s en bestel op tijd om je voor te bereiden op een feestelijke dag vol gezelligheid en sportieve actie.

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met A-Z Barbecue

Delen