100%NL Magazine Go Tan
Delen

Wij doen ‘t soja: Maak van elk gerecht een smaakexplosie door het gebruik van dít ingrediënt!

Geen tijd om je iedere dag uit te sloven in de keuken? Mis je vaak net dat beetje extra in je gerechten? Dat is allemaal geen probleem. Met dit simpele ingrediënt maak jij van iedere maaltijd een feestje!

Zonder soja geen sushi. Sommige dingen horen zo bij elkaar dat je ze niet los van elkaar kunt zien. Weleens sushi zonder soja gegeten? Niks aan! Maar vergeet sushi (heel even) en focus op soja. Met soja wordt namelijk alles lekkerder. Aziatisch eten sowieso maar voeg soja eens toe aan je soepen, salades, pasta’s, stamp- en stoofpotten! Je smaakpapillen weten niet wat ze meemaken!

Sojasaus is een natuurlijke, heerlijke smaakmaker mét umami-effect. Umami is Japans voor ‘heerlijke smaak’ en staat naast bitter, zuur, zoet en zout bekend als vijfde basissmaak. En met de zoute, hartige smaak van sojasaus kun je alle kanten op! Sojasaus kennen we eigenlijk allemaal als basis ingrediënt voor Aziatische en fusion gerechten. Maar ook in veel westerse gerechten mag sojasaus eigenlijk niet ontbreken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een oer-Hollandse stamppot mét sojasaus? Geloof ons, een gerecht om je vingers bij af te likken! Óók heel lekker: een erwtensoepje met een scheutje sojasaus. Een heerlijk winters gerecht dat je in een handomdraai op tafel zet.

Wij doen de soja van Go-Tan omdat deze goed geprijsd, heel lekker en helemaal natuurlijk is. Zo zitten er geen kunstmatige toevoegingen en smaakversterkers in. Daarnaast kun je kiezen voor een glutenvrije en biologische variant. Gebruik het als onderdeel van een recept of zet gewoon de fles op tafel zodat iedereen naar eigen smaak, zijn eten meer smaak kan geven.

Dus wil jij voortaan bij ieder gerecht een smaakexplosie in je mond? Dan weet je welk ingrediënt een echte musthave is. Ook wij doen ‘t soja!

100%NL Magazine Go Tan

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Go-Tan

Delen