Wijnliefhebbers opgelet! Deze actie mag je niet missen

Wijnliefhebbers opgelet! Deze actie mag je niet missen

Wijnen, wijnen, wijnen! Deze actie mag je als echte wijnliefhebber niet missen.

Wijnactie

De jaarlijkse Salenteinactie is er weer! Ontvang een unieke Salentein actiecode bij aankoop van 6 flessen Salentein Barrel Selection, 6 flessen Salentein Sparkling of 3 Magnum flessen Malbec of Sparkling en maak kans op een geheel verzorgde avond op Landgoed de Salentein met heerlijke wijnen en een fantastisch diner voor 4 personen ter waarde van € 400,-. Wijnkring geeft maar liefst 20 arrangementen weg! Klik hier voor de actie.

Salentein

De bekendste serie wijnen van Salentein is de Barrel Selection serie. De druiven voor deze wijnen zijn afkomstig van verschillende wijngaarden gelegen tussen de 1050 en 1700 meter hoogte in Argentinië. Door de wijngaarden te combineren, ontstaan er wijnen met een breed, maar toegankelijk smaakpallet. De Barrel Selection wijnen krijgen een rijping op Franse barrique. Zeven verschillende wijnen, allemaal met een top kwaliteit! Proef zelf welke jouw favoriet is.

Bekijk hier de actie:  

Maak kans op een geheel verzorgde avond op Landgoed de Salentein met heerlijke wijnen en een fantastisch diner voor 4 personen ter waarde van € 400,-.

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Wijnkring