100%NL Magazine A-Z Barbecue
Zie ook:
Delen

Zó simpel toverde jij nog nooit een culinaire maaltijd op tafel

Wil jij een makkelijke, maar óók een hele culinaire maaltijd serveren aan al je gasten? Het werd je nog niet eerder zó makkelijk gemaakt als nu...

Gezellige etentjes

Wat is er leuker dan in goed gezelschap een middag of avond te genieten van heerlijk eten, lekkere drankjes en goede gesprekken? Met het koude weer buiten en de feestdagen die eraan komen, wordt het weer tijd om urenlang te dineren met vrienden en familie. Vaak wordt er veel tijd en moeite gestoken om de lekkerste gerechten op tafel te serveren. Wil jij een lekker maar ook gemakkelijk recept serveren aan je gasten? Lees dan snel verder, want zó makkelijk wordt het je nooit meer gemaakt.

Culinair genieten

Wil jij culinair genieten, maar daar niet te veel moeite voor hoeven doen? De A-Z Seizoensboxen zijn bekend van A-Z Barbecue Service. Zij denken echt overal aan en zij hebben voor iedere gelegenheid een BBQ Menu. Denk aan een vis- of grillmenu, een nazomer menu, een luxe menu, of een vegetarisch menu. Nu komen zij met iets nieuws. Een Veluwse Wild Seizoensbox en dat is precies wat jij wil tijdens een heerlijk diner. Deze box bestaat uit de meest luxe producten en ingrediënten en daarmee serveer jij een culinair hoogstandje aan al je gasten. Denk hierbij aan een Veluwse wildstoof en amuses van geitenkaas en zalmtartaar, maar ook aan wilde paddenstoelenmix, rösti van wortel en pompoen en een chocolade trio met hazelnoot crème.

Je kunt deze box bestellen mét (€ 38,95) alle benodigdheden of zonder (€ 33,95 p.p.). De benodigdheden bestaan uit: Porseleinen soep-, diner- en dessertborden, RVS bestek en Servetten + afwasservice.

100%NL Magazine A-Z Barbecue

A-Z Barbecue Service

A-Z Barbecue Service staat bekend om de A-Z Seizoensboxen en zij verzorgen barbecues voor bedrijven, buren, vrienden en meer. De gehele organisatie van zo’n barbecue/feest doen zij in eigen beheer. Denk hierbij aan vlees, sauzen/salades, stokbrood, de barbecue inclusief gasfles, borden/bestek, servetten, opscheplepels en tangen. A-Z Barbecue Service neemt zelfs de afwas weer mee terug als jij voor de box mét benodigdheden kiest. Zo hoef je dus echt nergens over na te denken. Zo kun je non-stop genieten van al het heerlijke eten en de fijne gesprekken, zonder dat je tussendoor in de keuken hoeft te staan.

Wil jij genieten van culinaire hoogstandjes en lijkt dit menu jou heerlijk? Koop dan de Wild Seizoensbox! Klik op deze link om de box te bestellen.

100%NL Magazine A-Z Barbecue

Bron en Beeld: In samenwerking met A-Z Barbecue

Delen