Food Places
Zie ook:
Delen

Recept van de week: Aardbei burrata salade

Deze salade is niet alleen mega lekker, maar staat ook binnen 10 minuten op tafel. Die moét je maken!

Food Places

Food Places is een foodblog van de 24-jarige Lucia Veerman. Zij deelt dagelijks haar zelfbedachte en zelfgemaakte recepten met bijna 34.000 volgers op Instagram en ruim 16.000 op TikTok. Dat niet alleen: Lucia staat ook regelmatig met een BN’er in de keuken én zij deelt tips voor restaurants in het binnen- en buitenland. ‘Het is een uit de hand gelopen hobby, maar ik geniet er enorm van’, aldus Lucia.

Fris en makkelijk

In de zomer wil je maar één ding: eten dat binnen enkele minuten op tafel staat. Deze aardbei burrata salade van Food Places is precies wat je zoekt op een warme dag. Deze staat namelijk binnen 10 minuten op tafel. Daarbij is de salade ook heel fris en hij vult ook nog eens goed. ‘Ik zou dit iedere dag kunnen eten. Zowel als lunch als in de avond’, aldus Lucia.

‘Recepten met burrata doen het goed en na het delen van deze foto in mijn Instagramstory, wist ik al gelijk dat dit recept een knaller zou worden. De salade werd binnen één dag al honderden keren opgeslagen. Een goed teken dus.’

Benieuwd naar het recept? Klik dan op deze link. Benieuwd naar de overige recepten van Food Places? Klik dan op deze link.

Bron en Beeld: Instagram Food Places

Delen