100%NL Magazine stoofvlees
Zie ook:
Delen

Recept van de week: Kalfsstoof met aardappelpuree

De winter is voor veel mensen het ideale moment om stoofgerechten te maken, en Lucia Veerman van Food Places kan dat zeker beamen. Deze week op het menu: kalfsstoof met aardappelpuree.

Food Places

Food Places is een foodblog van de 25-jarige Lucia Veerman. Dagelijks deelt zij haar eigen, zelfgemaakte recepten met ruim 37.000 volgers op Instagram en ruim 23.000 op TikTok. Maar dat is nog niet alles: Lucia kookt ook regelmatig samen met een BN’er én zij deelt tips voor restaurants in het binnen- en buitenland. ‘Het is een uit de hand gelopen hobby, maar ik geniet er enorm van’, aldus Lucia.

Wintercomfort in een bord

Lucia’s kalfsstoof met aardappelpuree is het perfecte wintergerecht, waar je nog lang over gaat napraten…

Het vlees wordt langzaam gegaard in een heerlijke saus, waardoor het lekker mals wordt. De romige aardappelpuree maakt het helemaal af, maar mocht je daar niet van houden, kies dan voor rijst of pasta. Door dit recept in de slowcooker te bereiden, hoef je er niet meer naar om te kijken. Hoe fijn is dat?

Benieuwd naar het recept? Klik dan op deze link. Benieuwd naar overige recepten? Klik dan op deze link.

Bron en Beeld: Food Places

Delen