Food Places ravioli ragu
Delen

Recept van de week: Ravioli ragu

Italië doet het altijd goed, zeker als er pasta in het spel is. Deze week gaat Lucia van Food Places voor ravioli met ragù: comfortfood dat je tafel verandert in een Italiaans feestje. Eén hap en je bent weer op vakantie - zonder koffers te pakken!

Food Places

Food Places is een foodblog van de 25-jarige Lucia Veerman. Dagelijks deelt zij haar eigen, zelfgemaakte recepten met 40.200 volgers op Instagram en ruim 27.000 op TikTok. Maar dat is nog niet alles: Lucia kookt ook regelmatig samen met een BN’er én zij deelt tips voor restaurants in het binnen- en buitenland. ‘Het is een uit de hand gelopen hobby, maar ik geniet er enorm van’, aldus Lucia.

Italia!

Lucia van Food Places is dol op allerlei pasta’s, maar ragù heeft een speciaal plekje in haar hart! Lucia: ‘Voor ragu heb je helaas wat geduld nodig, maar het is verder wel heel simpel om te maken. En geloof mij: het is het wachten waard!’

Zelf koos ze voor de ravioli met spinazie, maar een andere vulling, bijvoorbeeld met kaas, is ook heerlijk!

Wil je dit ook maken? Klik hier voor het recept.

Benieuwd naar meer heerlijke recepten? Klik dan hier.

Bron en Beeld: Food Places

Delen