Food Places tompouce
Zie ook:
Delen

Recept van de week: Tompouce cheesecake

In de keuken van Lucia Veerman is opnieuw iets bijzonders ontstaan. Haar nieuwste creatie is allesbehalve gewoon – Een bijzondere taart taart die je niet snel vergeet.

Food Places

Food Places is een foodblog van de 25-jarige Lucia Veerman. Dagelijks deelt zij haar eigen, zelfgemaakte recepten met ruim 39.300 volgers op Instagram en ruim 27.000 op TikTok. Maar dat is nog niet alles: Lucia kookt ook regelmatig samen met een BN’er én zij deelt tips voor restaurants in het binnen- en buitenland. ‘Het is een uit de hand gelopen hobby, maar ik geniet er enorm van’, aldus Lucia.

Taart combinatie

Lucia maakte een Tompouce Cheesecake, en haar eerste reactie zegt alles: ‘O.Mijn.God: dat is wat ik dacht bij het zien van dit eindresultaat en na het proeven van de taart,’ vertelt ze enthousiast.

Hoewel ze zelf niet zo’n liefhebber is van tompoucen, heeft ze wél een grote liefde voor cheesecake. Door die twee te combineren, ontstond een unieke en verrassende taart.

Het maken ervan is geen kwestie van snel even iets in elkaar draaien. ‘Voor deze taart heb je wel wat geduld nodig’, geeft Lucia toe. ‘Maar het is het meer dan waard.’

Dus ben je op zoek naar een taart die net even anders is, maar wél onweerstaanbaar lekker? Dan is de Tompouce Cheesecake van Lucia Veerman écht een aanrader. Benieuwd naar het recept? Klik dan hier!

Benieuwd naar nog meer recepten? Klik dan hier!

Bron en beeld: Food Places

Delen