Food Places
Zie ook:
Delen

Recept van de week: rijst met gamba’s en groenten

Dit recept ging vorig jaar helemaal viral op Lucia's foodblog en nu wordt 'ie weer massaal gemaakt. Een echte hit onder haar volgers dus.

Food Places

Food Places is een foodblog van de 24-jarige Lucia Veerman. Zij deelt dagelijks haar zelfbedachte en zelfgemaakte recepten met ruim 32.000 volgers op Instagram en ruim 14.000 op TikTok. Dat niet alleen: Lucia staat ook regelmatig met een BN’er in de keuken én zij deelt tips voor restaurants in het binnen- en buitenland. ‘Het is een uit de hand gelopen hobby, maar ik geniet er enorm van’, aldus Lucia.

Sojasaus uitverkocht

Sommige recepten van Lucia zorgen ervoor dat bepaalde producten dagenlang zijn uitverkocht bij de plaatselijke supermarkt. Met dit recept was dat ook het geval, want de sojasaus was niet meer te krijgen en mensen belden Lucia massaal op. ‘Terwijl mensen in de supermarkt stonden, belden ze mij om te vragen wat een goed alternatief zou zijn voor de sojasaus. Echt bizar. Ik kreeg zó veel berichtjes die dagen.’

De reden van het succes van dit recept? ‘Dat komt door meerdere ingrediënten in dit recept. Rijst doet het altijd goed, maar mijn volgers zijn ook gek op gamba’s en het sausje erbij. Ook is dit recept heel makkelijk om te maken en dat is voor veel mensen ook belangrijk’, aldus Lucia.

Wil jij dit uitproberen? Klik op deze link voor het recept. Benieuwd naar meer recepten van Food Places? Klik dan op deze link.

Bron en Beeld: Food Places

Delen