Food Places
Food Places is een foodblog van de 25-jarige Lucia Veerman. Dagelijks deelt zij haar eigen, zelfgemaakte recepten met ruim 37.000 volgers op Instagram en 23.000 op TikTok. Maar dat is nog niet alles: Lucia kookt ook regelmatig samen met een BN’er én zij deelt tips voor restaurants in het binnen- en buitenland. ‘Het is een uit de hand gelopen hobby, maar ik geniet er enorm van’, aldus Lucia.
Nieuwe lievelingscombinatie
Lucia is dol op risotto, zalm, burrata en teriyaki. Dus toen ze besloot deze smaken samen te voegen in één gerecht, was ze meteen verkocht. De zalm teriyaki risotto is dan ook het perfecte recept voor de liefhebbers van een lekker, maar iets uitgebreidere maaltijd. Risotto vraagt om geduld, maar zoals Lucia het zegt: ‘Het is altijd de moeite waard, je krijgt er iets heel lekkers voor terug.’
Tip
Liever geen zalm? Geen probleem! Je kunt de zalm makkelijk vervangen door kip of gamba’s voor een net zo smakelijke variant.
Benieuwd naar het recept? Klik dan op deze link. Benieuwd naar overige recepten? Klik dan op deze link.