100%NL Magazine kapper
Delen

Een pony zonder knipbeurt: het kan!

Wil je ook al een tijdje een nieuwe hair-do maar twijfel je of je een pony moet knippen? Wij hebben de oplossing voor je!

Via een super gemakkelijk trucje kan jij je eigen pony creëren zonder dat er een schaar aan de pas hoeft te komen! Hoe easy is dat?

Voor de ‘fake bang’ heb je nodig: schuifspeldjes, haarband en haarlak.

  • Maak een paardenstaart. Tip: heb je heel lang haar? Plaats de paardenstaart dan extra laag! Gooi vervolgens je haar naar voren tot het net niet de ogen bedekt. Als je haar toch over je ogen heen valt moet de paardenstaart nog iets lager.
  • Verdeel je staart in twee stukken. Het ene deel zet je vast aan de onder kant van je haar met de schuifspeldjes, vervolgens zet je het andere deel van je haar over je hoofd. Je kan nu de pony in model zetten zoals jij dat zelf mooi vindt!
  • Pin it up! Zet de pony aan de bovenkant goed vast zodat het geen kant op kan.
  • Het deel van je haar wat je aan de onderkant had vastgezet mag je weer losmaken om hier een knotje van te maken.
  • Sprayen maar! Spuit genoeg haarlak op de pony zodat het stevig blijft zitten.

Zie je het toch liever op video? Check dan de video hieronder!

Overtuigd?

Helemaal overtuigd dat de pony jou toch echt wel staat? Dan adviseren wij je toch om dit bij een professionele kapsalon te laten knippen. Afgelopen donderdag heeft vlogster Monica Geuze zelf een poging gedaan om een pony te knippen. Dat verliep niet helemaal vlekkeloos en heel blij was Monica dan ook niet met haar zelf geknipte kapsel. Gelukkig heeft een kapper het nog recht kunnen trekken!

 

Bron: Beautify

Delen