Op déze datum vindt de spetterende finale van Miss Nederland 2023 plaats!
Zie ook:
Delen

Op déze datum vindt de spetterende finale van Miss Nederland 2023 plaats!

Het is alweer bijna zover: de finale van Miss Nederland 2023. Het belooft op alle fronten een spectaculaire show te worden.

Miss Nederland

Ieder jaar vindt er een missverkiezing plaats in Nederland en de winnares van deze verkiezing vertegenwoordigt haar land tijdens de jaarlijkse Miss Universe-verkiezing. Powervrouwen die deze verkiezing al eens hebben gewonnen, zijn: Kim Kötter, Kelly Weekers, Jessie Jazz Vuijk en Denise Speelman, en met hen nog veel meer. Enkele weken geleden vond de casting van Miss Nederland 2023 plaats en hierbij zijn opnieuw 10 finalisten gekozen.

De finale

De finale van Miss Nederland is ieder jaar een grote happening in Nederland. Niet alleen de dag van de finale zelf, maar ook de weg daar naartoe is een grote belevenis voor alle vrouwen. De finale vindt dit jaar plaats op 8 juli en dat betekent dat het aftellen is begonnen! De show wordt, net als ieder jaar, heel spectaculair met live entertainment. Aan het einde van de avond vindt de kroning van Miss Nederland 2023 plaats.

Alle finalisten stellen zich voor aan het grote publiek en er vinden gedurende de avond verschillende catwalk rondes plaats. Er zullen topartiesten als SERA, Paul Morris en PATRICIA voor de muzikale entertainment zorgen en oude Miss Nederland winnaressen Denise Speelman (2020) en Zoey Ivory (2016) presenteren de hele avond. Aan het einde van de avond kiest de jury, bestaande uit William Rutten, Edsilia Rombley, Bart Ettekhoven, Marvy Rieder, Awura Abena, Julia Sinning en national director Monica van Ee, welke finalist het komende jaar als Miss Nederland 2023 door het leven gaat.

Informatie finale

De finale vindt plaats op zaterdag 8 juli 2023 en jij kunt daarbij aanwezig zijn! De avond begint om 19:00, en de show begint om 20:00. Om 22:30 zal deze spectaculaire avond weer eindigen en dit alles in het AFAS Theater in Leusden. De dresscode is glamour en de tickets zijn verkrijgbaar voor €44,75 per stuk inclusief parking en een pauzedrankje.

Klik voor meer informatie op deze link. 

Bron en Beeld: Hannah

Delen