huidproblemen 100%NL Magazine
Delen

Geen huidproblemen? Hierom is het belangrijk om tóch te smeren!

“Ik heb geen last van mijn huid en ook geen huidproblemen, dan hoef ik toch niet te smeren” is een veel gehoorde opmerking. Toch is het van groot belang om dagelijks je huid te voorzien van een flinke dosis voedende crème om je huid gezond en in een topconditie te houden. En laten we heel eerlijk zijn, je wilt huidveroudering toch ook zo lang mogelijk uitstellen?

Bescherming tegen externe factoren

De huid wordt dagelijks blootgesteld aan meerdere factoren, door onder andere de zon, hitte, wind, kou en milieuvervuiling, die schade kunnen toebrengen. Vergeet ook niet het aanbrengen en verwijderen van make-up. Een goede crème beschermt onze huid tegen alle dagelijkse, bedreigende externe factoren. Een mooie, rijke crème zorgt dat de balans in de huid weer wordt hersteld. Om een effectieve rijke crème te produceren, werk je vaak met een combinatie van mooie ingrediënten die elkaar versterken en om het optimale resultaat te behalen. Daarnaast wordt er door de jaren heen geïnnoveerd en blijven de klassiekers van het Nederlandse cosmeticamerk hannah altijd up to date.

hannah 24-hour skin Balancing

hannah

Het merk staat vooral bekend om de ambachtelijke aanpak van de huid door middel van de befaamde bindweefselmassage en natuurlijk moet het product voor thuisgebruik hierop aansluiten. Ze ontwikkelen nieuwe producten, maar blijven ook bezig met het bestaande assortiment. Altijd de laatste technologieën en inzichten gebruiken en natuurlijk geldt dit ook voor de verpakkingen. Waar het om gaat is dat ze blijven kijken en blijven leren. Dat is serieuze innovatie!

24-hour Skin Balancing

Eén van hun klassiekers is de 24-hour Skin Balancing. Deze dagelijks inzetbare crème heeft zich al jaren bewezen als rijke conditioner voor de huid en mag oprecht als iconisch bestempeld worden. Dit paradepaardje binnen het huidverbeterende merk werd namelijk eind jaren ’80 als allereerste product ontwikkeld in combinatie met de befaamde hannah Bindweefselmassage. Het brengt je huid optimaal in balans en voorziet haar van directe voeding, hydratatie, bescherming en comfort dankzij de hoge percentages aan werkstoffen zoals jojoba, calendula, vitamine E, aloë vera, hyaluronzuur, sheabutter en door de toevoeging van zuivere, natuurlijke oliën.

Gebruik je de 24-hour Skin Balancing voor het eerst? Dan zie je al snel een verschil, want deze topper geeft je huid voelbaar meer souplesse en een prachtige glans. Door de jaren heen is de samenstelling subtiel aangepast aan de meest actuele wetgeving voor nieuwe werkstoffen en is de verpakking nog niet zo heel lang geleden in een geheel nieuw duurzaam recyclebaar jasje gestoken. Maar het feit blijft, de 24-hour Skin Balancing is anno 2023 nog steeds een ongekend succes. Lekker smeren dus!

24-hour Skin Balancing

hannah 24-hour Skin Balancing 65ml/€50,-

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met hannah

Delen