Giftcardgroup banner 100pmagazine
Delen

Glimlachend en stressvrij de feestdagen in dankzij dít cadeau!

Struinend op het internet kwamen we terecht bij het pérfecte cadeau!

De gezellige decembermaand

Wij zijn enorme fans van alle gezelligheid die de decembermaand met zich meebrengt. Van gezellige borrels op het werk tot sfeervolle onderonsjes met vrienden en familie bij de kerstboom en uitbundige feesten om het nieuwe jaar in te luiden. Het enige waar wij niet zo goed in zijn, is het (op tijd) bedenken van passende cadeautjes voor onder de kerstboom en een knaller van een geschenk voor de gastheer en -vrouw van het nieuwjaarsfeest waar wij dit jaar naartoe gaan.

Speciaal voor Kerst en Oud & Nieuw

Natuurlijk werkt het niet mee om op het laatste moment pas te bedenken waar we iemand blij mee kunnen maken, dus beginnen we dit jaar wat eerder. Struinend op het internet komen we terecht op de website van cadeaubon.nl. Bij het zien van zoveel leuke cadeaubonnen voelt het even als een dikke laag sneeuw op Eerste Kerstdag: wat een feestje! Hier kunnen we in één keer én voor iedereen slagen! Zo vinden we de toepasselijke ‘Fijne Kerstdagen’ Keuze Cadeaukaart. Een ideaal geschenk, want deze keuze cadeaukaart is door de ontvanger in te wisselen voor 200+ andere cadeaukaarten. En de ‘Gelukkig Nieuwjaar’ Keuze Cadeaukaart is helemaal perfect voor de hosts van de New Years Eve Party. Ook zij kunnen deze cadeaukaart zelf inwisselen voor de door hen gewenste andere cadeaukaart uit het enorme assortiment.

Feestdagen cadeaukaarten

200 cadeaukaarten in één

Deze Keuze Cadeaukaarten, speciaal voor de thema’s Kerst en Nieuwjaar, zijn te verkrijgen in waarden van € 10 tot € 500. Zo kopen we voor de familie wat cadeaukaarten van kleinere waarden en bestellen we voor de gastheer en -vrouw van het feest een cadeaukaart van een paar honderd euro. Alle vrienden hebben gelapt, want ook zij zijn allang blij dat we eindelijk een toepasselijk cadeau hebben. Voor de ontvangers is het daarna simpel: ze surfen naar cadeaubon.nl. en kunnen daar de ontvangen Keuze Cadeaukaart eenvoudig inwisselen voor één of meer andere cadeaukaarten uit het assortiment van 200+ cadeaukaarten.

Aanbod cadeaukaarten 100pmagazine

Vanaf nu dus geen kerstdrukte meer voor ons, want we hebben de ideale geschenken gevonden. We laten ze zelfs in een luxe cadeaupakket verpakken, bijvoorbeeld met Tony Chocolonely of een flesje champagne. Zo geeft het nog leuker weg. We kunnen niet wachten totdat we al die blije gezichten zien!

 

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met cadeaubon.nl

Delen