100%NL Magazine pantoffels
Delen

De overheerlijke pantoffels van dit bekende merk vliegen de deur uit, en dít is waarom!

Er bestaat een grote kans dat jij ook lekkere warme voetjes hebt met een paar pantoffels van dit bekende merk!

Pantoffels

Koning Winter is weer in aantocht en weet je wat dat betekent? Juist, tijd voor knusse avondjes, warme chocomel en… de ultieme comfy pantoffels!

Pantoffels zijn niet alleen super comfy, maar ze zijn ook een echte fashion statement. Van vrolijke prints tot stijlvolle designs, er is voor ieder wat wils. Dus, warme voeten-liefhebbers, sla je slag! Want de overheerlijke pantoffels van dit bekende merk vliegen op dit moment de deur uit!

Esprit

We hebben het over de pantoffels van Esprit. Dit wereldberoemde merk staat bekend om zijn tijdloze elegantie gecombineerd met een vleugje moderne flair. De pantoffels van Esprit zijn dan ook echte eyecatchers en zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een feestje voor je voeten! Zeg maar vaarwel tegen je wintertenen!

Bij vanHaren shop je de collectie pantoffels van Esprit van 27 november t/m 10 december met maar liefst 20% korting! Grijp snel deze kans voor je te laat bent! 😉 Naast de prachtige pantoffels van Esprit heeft vanHaren een breed assortiment aan pantoffels voor iedereen: dames, heren én de kleintjes. Met pantoffels al vanaf €7,99, zorgen je voeten er persoonlijk voor dat ze niet meer zonder willen. Of je nu gaat voor een klassieke look of iets speels voor de kids, vanHaren heeft voor ieder wat wils.

Wij zetten de leukste pantoffels voor je op een rijtje.

De crème instap pantoffel

100%NL Magazine pantoffel

 

De lichtroze slipper van imitatiebont

100%NL Magazine Pantoffels

 

De beige hoge pantoffel

100%NL Magazine Pantoffel

 

De grijze instap pantoffel

100%NL Magazine Pantoffel

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met vanHaren

Delen