100%NL Magazine Autovision
Delen

HEBBEN: De perfecte krulborstel bestaat!

Ben jij al tijden op zoek naar die ene perfecte krulborstel om je kapsel naar een next level te tillen? Zoek dan niet langer!

De Revamp Progloss Perfect Finish Brush laat al je haardromen uitkomen! Met deze warme krulborstel creëer je gemakkelijk prachtige krullen of golven in je haar. De krulborstel heeft een keramisch verwarmingselement die je op vijf verschillende temperaturen kunt instellen. Kies je voor 150°C, 165°C, 180°C, 195°C of 210°C? De krulborstel is al binnen 30 seconden opgewarmd!

Met de Revamp Progloss Perfect Finish Brush zijn talloze van stijlen te creëeren. Naast het maken van golven en krullen zorgt de krulborstel ook nog eens voor onvoorstelbaar veel volume! Wat deze krulborstel extra uniek maakt is dat het een Perfect Endings curl release systeem bevat! Met één klik op de knop worden de borstelharen ingetrokken terwijl jij de borstel van het haar gemakkelijk kunt verwijderen. De keratine- argan en kokosoliën zorgen voor de finishing touch en geven je haar glad- en zachtheid.

Je shopt de Revamp Progloss Perfect Finish Brush exclusief bij John Beerens.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Autovision: House of Marley

Delen