100%NL Magazine hannah
Delen

TIPS: zo verwen je jezelf thuis met een heerlijke beautybehandeling!

Het coronavirus houdt Nederland in zijn greep. De volksgezondheid staat te alle tijde voorop en als samenleving is er een maatschappelijke verantwoordelijkheid er alles aan te doen om deze crisis te bezweren.  De boodschap vanuit de overheid is duidelijk: blijf thuis en houd afstand. Zit jij ook al even thuis, maar snak je wel naar een huidverbeterende behandeling? Tijd om heft in eigen handen te nemen en je beautyroutine thuis een extra dimensie te geven!

Ondanks dat we nu veel thuis moeten blijven hoeven we natuurlijk niet onze huid te verwaarlozen! Daarom geven wij jullie graag namens alle huidcoaches in Nederland wat handige hannah@home tips om je huid ook in deze tijd extra goed te onderhouden:

  1. Thuiswerken en de kinderen lesgeven is niet je dagelijkse routine. Plan daarom af en toe wat tijd voor jezelf in. Een lekkere kop thee (of een glas wijn ☺) met het een masker op je gezicht is ook multitasken én het maakt je huid happy! Naast je dagelijkse reiniging kun je een extra diep reinigend ‘detoxmasker’ als de Cleansing Clay gebruiken om stralend, fris en zuiver voor de dag te komen.
  2. Gebruik na je reiniging (en het masker) een kompresdoek uit de magnetron. Maak het kompres vochtig, uitwringen, leg ‘m +/- 30 tot 60 seconden in de magnetron en daarna op je huid. De stoom en de warmte van het kompres zorgt de doorbloeding van je huid gestimuleerd wordt, waardoor de crème die je daarna aanbrengt beter door je huid wordt opgenomen.
  3. Pak net iets meer van je favoriete huidverbeterende crème en geef jezelf een mini-massage. Geef extra aandacht aan het gebied rond je ogen en probeer zo veel mogelijk opwaartse beweging te maken, voor een liftend effect .
  4. De zon in een flacon! Een heerlijk zonnetje buiten, maar kies je er toch voor om verstandig binnen te blijven? De Touch of Colour geeft een subtiel en sublimerend bronzing effect. Het mag dan wel net lente zijn, op jouw huid is het zomer.
  5. Uitgedroogde handen van het constant desinfecteren en handen wassen? De Shower Treatment kan ook als handzeep ingezet worden. Dankzij de unieke samenstelling houdt deze het natuurlijke beschermlaagje van de huid intact.
  6. Smeer je handen na iedere wasbeurt in met een lekkere vette crème. Hoe vetter hoe beter, daar zijn je handen je dankbaar voor! Zo houdt de huid de sterke barrièrefunctie tegen schadelijke indringers. Bijvoorbeeld met de Cell Recovery Cream. Deze rijke, zalfachtige crème geeft een regelrechte herstelbehandeling voor meer comfort, waarmee je zo weer de touwtjes in handen hebt!

Ondanks dat een huidverbeterende behandeling bij je huidcoach er nu even niet in zit vanwege de tijdelijke sluiting van de salons, zijn zij wel op afstand bereikbaar om je te voorzien van huidadvies en producten. Want ook in deze tijd proberen zij jouw huid zo goed en persoonlijk mogelijk te coachen!

Heb jij een (huid)vraag, wil je advies of een product bestellen?  Neem contact op met een huidcoach bij jou in de buurt.

Kijk ook eens op Wijhelpenholland.nl wat jij kan betekenen voor mensen in de lichamelijke verzorging. Wij steken de huidcoaches een hart onder de riem, because we care!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met hannah

Delen