100%NL Magazine Kruidvat
Delen

Vakantie voorbij: met déze producten loop je zo weer in het gareel!

De vakantie is voorbij. Het gewone leventje begint weer. We kunnen er weer tegenaan. Maar alle zomer producten zijn op en de bodem van onze portemonnee is in zicht. Bij Kruidvat vul je de voorraad zó aan met lage prijzen!

Uit de plooi

Fijne dagcrème met een driedubbele anti-rimpelwerking met Q10, algenextract en UV-filters. Het beschermt tegen huidveroudering en helpt rimpels te verminderen, de UV-filters beschermen daarnaast tegen pigmentvlekken.

Kruidvat Q10 +SPF30 dagcrème 50 ml € 4,99

Smile!

Bacteriën in tandplak kunnen suiker omzetten in zuren die het glazuur aantasten. Actieve Fluor versterkt het tandglazuur, waardoor je gezonde tanden en een frisse adem hebt. De Consumentenbond vond het de Beste Koop!

Kruidvat active fluor cool mint tandpasta 125 ml € 0,69

Lekker bakkie

Geniet jij ook altijd zo van je koffie? Speciaal voor jou hebben onze koffiemeesters de Kruidvat Espresso Koffiecapsules samengesteld. De capsules bevatten uitsluitend aromatische Arabicabonen uit Zuid-Amerika en Afrika, met zorg geselecteerd en volgens traditioneel recept gebrand. Het resultaat is een krachtig aroma, intens en veelzijdig van smaak.

Kruidvat Espresso Koffiecapsules 20 stuks € 3,29

Extra steuntje

Help je weerstand een handje met de Natures Echinacea Forte tabletten. De tabletten zijn gemaakt uit de extracten van de Echinacea Purpurea, ofwel rode zonnehoed. Echinacea heeft een positieve invloed op het afweersysteem* en ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem*.

Kruidvat Natures Echinacea Forte 60 tabletten € 9,99

*Gezondheidsproduct met echinacea. Evaluatie gezondheidsclaim is lopende. Lees voor het kopen de verpakking.

Bron-Zuiver

De natuurlijke ingrediënten zorgen voor effectieve reiniging van make-up, vuil en onzuiverheden. De formule is mild door het melisse- en komkommerextract.

Kruidvat Natures Essential micellair water 400 ml € 3,99

Kijk ook op www.kruidvat.nl

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Kruidvat

Delen