100%NL Magazine Muchachomalo
Delen

Voor een spetterende avond: dit Valentijnscadeau is leuk voor jullie allebei!

Valentijnsdag gaat er dit jaar toch iets anders uitzien dan voorheen. Waar we hiervoor tal van cadeautjes konden bedenken zoals een weekendje weg, romantisch dineren of naar een dierenpark, wordt het nu toch wel iets moeilijker. Gelukkig zijn er nog genoeg cadeaus die een glimlach op het gezicht van je partner toveren!

Kleren maken de man. Maar het is niet alleen belangrijk wat de man voor kleding draagt, maar ook wat er onder de kleding zit! Verras je geliefde daarom met een splinternieuwe boxershort. De boxershorts van Muchachomalo herken je aan het bijzondere en hippe design. Elke collectie die ze uitbrengen heeft een eigen boodschap en bovendien hebben de boxershorts van Muchachomalo een sportieve uitstraling en zijn ze geschikt voor elke lichaamstype. Daarnaast zitten ze heerlijk!

Voordat je hem verblijdt met een lading nieuwe boxershorts, kun je hem ook verrassen met een heerlijk zelf gekookt óf (zelf) besteld diner. Zo maak je er, ondanks de lockdown, toch nog een leuke Valentijnsdag van. Jij blij en je wederhelft blij!

Je bestelt de boxershorts heel gemakkelijk op de website van Muchachomalo. Kies uit een variant met een gezellig printje, een met een leuk kleurtje of bestel er meerdere tegelijk.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Muchachomalo.

Delen