header_ONE kopiëren

ONE de Musical: dé nieuwe musicalsensatie

Heb jij al van ONE de musical gehoord? ONE de musical is de nieuwe sensatie en een absoluut spektakel die jij als musicalliefhebber gezien moet hebben!

Nieuwe vorm van theater

ONE de Musical is een nieuwe vorm van theaterbeleving. De magische muziek en het prachtige liefdesverhaal vertolkt door de beste zangers en zangeressen, het volledig bewegende decor, de visuele presentatie, de sensationele stunts. Samen vormt dit de nieuwe innovatieve theaterbeleving. Je wordt meegenomen in het prachtige verhaal, mede door de indrukwekkende projecties op de grootste led schermen ooit, in dit speciaal opgebouwde ‘LedBoxTheater’. En zoals de Amerikaanse regisseur Bart Doerfler zelf zegt: “This is an attraction, not just a musical.” Kortom: een musical die je niet mag missen!

Het verhaal

ONE vertelt het hartstochtelijke verhaal van Amon, een stoere arbeider aan de piramide en prinses Mira, een rebelse prinses die tegen alle regels in gaat en haar eigen hart volgt. ONE onthult het geheim van de Grote Piramide, vertaald naar een tot de verbeelding sprekend liefdes spektakel van een verboden liefde tussen een rebelse prinses en een stoere arbeider.

Het verhaal speelt zich af in het oude Egypte. De cast neemt je mee in het bijzondere verhaal. De cast bestaat uit zangers en zangeressen, maar ook uit acrobaten en freerunners. Zij vertonen naast, boven en voor het publiek de meest verbazingwekkende acrobatische hoogstandjes/stunts.

Boek tickets met korting!

De musical is te zien in het theater van de studio’s in Aalsmeer. Het belooft een bijzonder spektakel te worden en jij kan daarbij zijn.

Speciaal voor de lezers van 100%NL Magazine hebben wij een unieke aanbieding. Je boekt nu je tickets voor zaterdag 27 november en zaterdag 11 december met maar liefst 15% korting!  Zo koop je al een ticket voor maar €38,16! Ben jij erbij? Koop dan snel je tickets voor je te laat bent.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met ONE de Musical.