100%NL Magazine EuroParcs
Delen

Altijd al gedroomd van een 2e huis? Dít is een betaalbare en perfecte optie!

Altijd al gedroomd van een eigen tweede huis? Een plek waar je kunt ontsnappen aan de dagelijkse drukte en kunt genieten van je welverdiende rust? De Pavillon Horizon van EuroParcs biedt precies dat: een betaalbare en luxe vakantiewoning waar je het hele jaar door kunt ontspannen.

Jouw tweede thuis

Stel je voor: na een week hard werken rijd je naar je eigen vakantieplek, waar je direct tot rust komt. De Pavillon Horizon is ontworpen om jou en je dierbaren een onvergetelijke vakantiebeleving te bieden. Met twee ruime slaapkamers, een luxe badkamer, en een moderne keuken, heb je alle comfort binnen handbereik. En met opties zoals een veranda, airco, en een interieurpakket, maak je je vakantiehuis helemaal naar eigen smaak.

100%NL Magazine EuroParcs

Genieten van de natuur

De Pavillon Horizon kan op verschillende droomlocaties binnen de parken van EuroParcs worden geplaatst. Ontwaak met het zachte gekabbel van water in een vakantiehuis aan het water, ervaar de rust van een verblijf midden in het bos, of geniet van het internationale vakantiegevoel net over de grens in België. Welke locatie je ook kiest, de serene omgeving en luxe voorzieningen zorgen voor een perfecte vakantie-ervaring.

Een geweldige investering

Bij EuroParcs draait alles om jouw plezier en ontspanning, zodat je echt kunt genieten van kostbare momenten met je dierbaren. Met een instapprijs die het voor velen mogelijk maakt om een eigen stukje paradijs te bezitten, is dit de ideale kans om te investeren in jouw geluk.

100%NL Magazine EuroParcs

Eenvoudig en zorgeloos

Bij het kiezen van je eigen Pavillon Horizon ondersteunt EuroParcs je in vier eenvoudige stappen. Van het bezichtigen van een showmodel tot het kiezen van de perfecte locatie binnen een van de parken, het ondertekenen van de koopovereenkomst en uiteindelijk genieten van je eigen plekje. Ze zorgen ervoor dat het hele proces soepel en duidelijk verloopt, zodat jij zonder zorgen kunt beginnen aan je nieuwe avontuur.

Het paradijs wacht!

De Pavillon Horizon van EuroParcs is meer dan een vakantiehuis; het is een plek waar je keer op keer naar terugverlangt. Het is jouw stip op de horizon die je motiveert door de hectiek van alledag. Hier, in de Pavillon Horizon, kom je echt tot rust en geniet je van de kleine dingen die het leven zo bijzonder maken.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van de Pavillon Horizon? Klik dan op deze link en download het gratis magazine voor meer informatie.

100%NL Magazine EuroParcs

Dit artikel is geschreven in samenwerking met EuroParcs

Delen