100%NL Magazine Van Hoorne
Delen

Dít Familie Resort is verkozen tot favoriet vakantiepark van Nederland!

Midden in de prachtige Hollandse polder ligt een waar paradijs voor gezinnen: Familie Resort Molenwaard. Stap in de betoverende wereld van Fien & Teun en beleef samen met je familie een onvergetelijke vakantie. Dit hoogst gewaardeerde vakantiepark van Nederland biedt alles wat je nodig hebt voor een magische tijd.

Familie Resort Molenwaard

Bij Familie Resort Molenwaard draait alles om beleven en ontdekken. De accommodaties zijn geheel in stijl van boerinnetje Fien en boertje Teun of een van hun vrolijke vriendjes. Maar dat is nog niet alles!

Als gast krijg je onbeperkt en gratis toegang tot het themapark Avonturenboerderij Molenwaard en de binnenspeeltuin de Speelschuur. Er is altijd wel iets te doen, van spannende avonturen tot heerlijk spelen.

Magische Molenwaard Sterrenparade

Een verblijf op het resort is niet compleet zonder de Magische Molenwaard Sterrenparade. Ontmoet Fien en Teun en hun dierenvriendjes tijdens deze betoverende show. Het uitgebreide entertainmentprogramma zorgt ervoor dat niemand zich hoeft te vervelen.

Stip de Pony Event

Tijdens de laatste drie weekenden van juni wordt het Stip de Pony Event georganiseerd. Gasten krijgen toegang tot exclusieve activiteiten rondom paarden en pony’s. Kom ponyrijden, ontmoet Stip en geniet van demonstraties van de bekende paardentrainer Jesse Drent.

EK Feest

Tijdens de EK-periode kleurt Familie Resort Molenwaard helemaal oranje! Ontmoet Fien en Teun in hun voetbalkleding, kijk naar de wedstrijden van het Nederlands Elftal in de gezellige Dorpsstraat of bij Stoeterij Molenwaard en oefen je voetbalvaardigheden op het gloednieuwe Fien & Teun Voetbalveld!

Een vakantie om nooit meer te vergeten

Bij Familie Resort Molenwaard beleef je een vakantie vol plezier en avontuur. Of je nu fan bent van Fien & Teun, dol bent op paarden, of gewoon wilt genieten van een ontspannen familievakantie, hier vind je het allemaal! Kom langs en ontdek waarom Familie Resort Molenwaard het favoriete vakantiepark van Nederland is!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met vanHoorne

Delen