100%NL Magazine eigen vakantiehuis
Delen

Jan (60) heeft een eigen vakantiehuis: ‘Je hebt er plezier van én verdient er geld mee!’

Jan Camper is al jaren de gelukkige bezitter van een eigen vakantiewoning van TopParken. Waarom hij er ooit voor koos een vakantiehuis te kopen? Jan: ‘Je hebt er plezier van én verdient er geld mee!’

“Het rendement was een van de redenen voor mijn aankoop van een vakantiehuis bij TopParken. Ik was op zoek naar iets waarin ik kon investeren en waar ik een goed rendement voor zou krijgen. Daarnaast kan ik elke dag van elke week naar mijn vakantiehuisje toe. Het is nooit gesloten en als je op een park bent, heb je meteen een vakantiegevoel. Thuis heb je altijd het gevoel dat veel móet. Er moet in je vakantiehuis niks. Dat is het grootste voordeel. Als ik vanavond wegrijd en ik heb de sleutel in mijn zak, kan ik zo naar binnen.

We hebben een vast aanspreekpunt bij TopParken. Dat bevalt meer dan prima. We hebben regelmatig contact. Ook als ik een kleine vraag heb kan ik hem altijd bereiken. We bellen elkaar ook weleens gewoon voor een praatje! Ook de verhuur gaat via TopParken. Ik hoef zelf bijna niks te doen. Het is een hele goede investering. Als gast mogen wij zelf ook van alle faciliteiten gebruik maken. We hebben een kleinkind dus dan is het heel fijn als er een zwembad en een speeltuin is.  Door ervoor te kiezen om het zowel zelf te gebruiken als te verhuren heb je er zelf plezier van en verdien je er ook geld mee.

Om die reden verhuur ik meerdere vakantiehuizen waaronder een in Noordwijk en een in Beekbergen. Het vakantiehuis waar we zelf vaak naartoe gaan ligt tussen de bossen. We proberen er om de week heen te gaan. Het kwam letterlijk op ons pad. Mijn vrouw en mijn schoonvader gingen skeeleren, en kwamen op dit park uit. Een week later stonden we op de stoep met de vraag of we een vakantiehuisje konden kopen. We hebben zoveel mooie herinneringen aan het vakantiehuis. Daar kan ik wel een boek over schrijven! Mijn zoon heeft er bijvoorbeeld leren fietsen. Ja sommige dingen vergeet je gewoon nooit. We hebben er nog steeds heel veel plezier van.”

Lijkt het jou net als Jan ook geweldig om in het bezit te zijn van een eigen vakantiehuis? Voor meer informatie ga je naar de website van Topparken.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met TopParken.

Delen