100%NL Magazine Vriendenloterij
Delen

Zó koop je 1 toegangskaartje voor een familiepark en ontvang je er 2 gratis!

In april is het familiemaand bij de VriendenLoterij en ontvang je met de VIP-KAART bij aankoop van 1 kaartje, 2 gratis toegangskaartjes voor de leukste parken in Nederland!

De lente begint dan wel in maart, gevoelsmatig past-ie beter bij april. De zonnebril kan op, de jas vaker uit en buiten iets leuks doen, lonkt. Tijdens de VriendenLoterij Familiemaand kun je met de VIP-KAART vanaf 1 april t/m 30 april 2024 toegangskaarten bestellen, die je t/m 30 juni kunt verzilveren.

Waar ga je heen?

 

3X Dikke pret!

BillyBird Park Hemelrijk is niet zomaar een attractiepark, maar een strandbad, speeltuin en attractiepark ineen! Om de recreatieplas ligt een grote speeltuin met verschillende attracties. Het park ligt in Volkel bij Uden, op een half uur rijden van Eindhoven/Den Bosch en Nijmegen.

100%NL Magazine BillyBird Park Hemelrijk Vriendenloterij

Het leukste dagje uit bij Fien & Teun

Bij Avonturenboerderij Molenwaard stap je in de wereld van Fien & Teun, jouw favoriete boertje en boerinnetje! Ga op ontdekkingsreis langs leuke attracties, activiteiten en vrolijke shows. Rij een rondje op een oer-Hollandse trekker, ga in een fruitkistje door de Boomgaard, stap in de gloednieuwe Trekkerbaan, zing en dans mee met Fien & Teun. Deze fijne plek is al 6 jaar op rij uitgeroepen tot Leukste Uitje van Zuid-Holland door het Land van ANWB!

100%NL Magazine Vriendenloterij Molenwaard

Strijd met de draak

Avonturenpark Hellendoorn heeft een nieuwe attractie; RidderStrijd, een 420 meter lange, 13 meter hoge achtbaan met draaiende voertuigen, die met bijna 50 kilometer per uur door het parcours gaan. Ga je er achteruit, zijwaarts of draaiend af? Je gaat hoe dan ook de strijd aan met de bloeddorstige draak Balagos om een einde te maken aan zijn heerschappij in het park!

100%NL Magazine Avonturenpark Hellendoorn Vriendenloterij

Cowboy spelen

In Attractiepark Slagharen komt het Wilde Westen tot leven en liggen avonturen overal op je te loeren. Stap in het echte cowboyleven, terwijl je stoer door de straten van het park slentert en meer dan 30 attracties uitprobeert. Randy & Rosie begroeten je met hun aanstekelijke enthousiasme, maar pas op voor de Red Bandits en hun snode plannen!

100%NL Magazine Slagharen Vriendenloterij

30.000 m² speelplezier

Beleef een heerlijk dagje uit midden in de bossen op het prachtige Landgoed Nienoord met meer dan 80 attracties en speeltoestellen. Vol in galop op de speelpaardjes, een rit op de tractor, kliederen bij de zand- en waterplaats. Huppel van de kinderboerderij naar de luchtkussens. Stap in de helikopter of in de trein om het park van onder en boven te bekijken.

100%NL Magazine Landgoed Nienoord Vriendenloterij

Voor zon én regen

Met ruim 25 attracties en speeltoestellen binnen én buiten, is DippieDoe geschikt bij regen en zonneschijn. Het park is overzichtelijk en ligt bij Recreatiepark Aquabest (Eindhoven). Er zijn botsauto’s, achtbanen, een 18-holes adventure minigolfbaan, draaimolen, klimparcours en nog veel meer! Geniet tussendoor van een drankje op het terras met uitzicht op de waterplas! Het park is geschikt voor kinderen van 2 t/m 12 jaar.

100%NL Magazine Dippie Doe Vriendenloterij

Speel mee

Door mee te spelen in de VriendenLoterij steun je organisaties op het gebied van cultuur, sport en welzijn. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen. Bovendien krijgt elke deelnemer de VIP-KAART waarmee je o.a. gratis toegang krijgen tot ruim 150 musea en tot 50% korting op de leukste dagjes! Ga naar vriendenloterij.nl en speel mee!

100%NL Magazine VIP kaart

De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 300027/14481 d.d. 21/10/2021. Een lot kost € 15,25 per trekking. Er zijn 15 trekkingen per jaar. U speelt mee zolang u wilt.

100%NL Magazine Vriendenloterij

Kijk voor het complete aanbod en meer VIP-voordeel op vriendenloterij.nl/vipkaart en voor alle mogelijkheden vanaf 1 april tot 30 april op vriendenloterij.nl/familiemaand.

Delen