KOOKLIEFHEBBERS OPGELET: Gratis kookboek bij te gek evenement op Hemelvaartsdag
Delen

KOOKLIEFHEBBERS OPGELET: Gratis kookboek bij te gek evenement op Hemelvaartsdag

Wil jij verzekerd zijn van een geweldige middag én wil jij naar huis met een gratis, nieuw kookboek? Dat kan! Lees snel het artikel voor meer informatie.

Brugman Keukens & Badkamers

Brugman Keukens & Badkamers zit door het hele land verspreid met een groot aanbod aan, je raad het al, keukens en badkamers. Aankomende donderdag, Hemelvaartsdag dus, opent Brugman Keukens & Badkamers hun nieuwste vestiging in Villa ArenA Amsterdam. Om dit te vieren, verzorgt Ramon Beuk om 2 uur ‘s middags de opening en dat belooft een spektakel te worden.

Naast een feestelijke opening en een warm onthaal in de nieuwe winkel, kun jij ook nog kans maken op een gesigneerd kookboek ter waarde van 27,95. Dit boek, genaamd SOEP GOED, schreef Ramon Beuk samen met Jennifer Nannings. De eerste 200 bezoekers ontvangen bij de opening zo’n gesigneerd exemplaar. Hoe leuk is dat?

Duurzaam koken

SOEP GOED is een initiatief van Jennifer Nannings. Jennifer, moeder van twee kinderen, houdt erg van koken maar stoorde zich eraan dat ze met haar gezin veel voedsel verspilde. Niet gek, want de gemiddelde Nederlander verspilt 34 kilo voedsel per jaar. Zo zonde! Dat moest anders, vond ze. Het leek haar geweldig om haar zoektocht naar een duurzamer leven en minder voedsel te verspillen, vast te leggen in een boek. Toen ze kok Ramon Beuk ontmoette viel alles op z’n plek. Hij was direct enthousiast over haar idee en samen gingen ze aan de slag, met dit boek als resultaat; SOEP GOED

Jennifer en Ramon

Ramon Beuk werd bekend als kok in verschillende tv-programma’s en schreef twaalf kookboeken waarvan er twee werden uitgeroepen tot ‘Kookboek van het Jaar’.
SOEP GOED – Samen de koelkast leegmaken voor een duurzamer leven. Gooi niets weg! Maak Soep! In dit boek laten Jennifer en Ramon je zien hoe je op een eenvoudige manier voedselverspilling tegen kunt gaan. Het boek richt zich volledig op het maken van soepen en toont heel veel handigheidjes waarmee elk gerecht altijd een succes wordt. De vragen van Jennifer over soep en de antwoorden en oplossingen van Ramon geven je alle handvatten om zelf ook jouw koelkast leeg te maken én de lekkerste soepen te bereiden. Kosten nog moeite zijn gespaard om met SOEP GOED de wereld een beetje mooier te maken.

Delen