HANDIG: bij deze vliegtuigmaatschappij kun je een adult only plek boeken
Zie ook:
Delen

HANDIG: bij deze vliegtuigmaatschappij kun je een adult only plek boeken

Slaap jij graag in het vliegtuig, of ben jij aan het werk tijdens de vlucht en wil je dit in alle rust doen, zonder gestoord te worden? Dan is de Only Adult zone in het vliegtuig van Corendon echt iets voor jou!

Rustige vlucht

Iedereen gaat natuurlijk met een andere reden op vakantie. De één reist voor werk, de ander voor een gezinsvakantie en weer een ander voor een backpack avontuur. Ook al die mensen verwachten iets anders van de vlucht. Zo wil de één spelletjes spelen, gebruikt de ander die tijd nog even om te werken en weer een ander slaapt de hele vlucht. Voor die laatste twee soorten mensen hebben wij waarschijnlijk goed nieuws, want bij Corendon kun je nu in een Only Adult zone zitten tijdens jouw vlucht.

Corendon

De Only Adult zone zal aan boord zijn van de vluchten van Amsterdam naar Curaçao. Dit is niet alleen een voordeel en positief voor mensen die in de rustige omgeven willen zitten, maar ook voor de mensen met kinderen, want zij hoeven zich minder druk te maken om mogelijke reacties van medepassagiers als hun kind bijvoorbeeld heel druk is, of huilt.

Only Adult zone

Deze Only Adult zone vind je in de voorste sectie van het vliegtuig. Deze zone bestaat uit negen extra ruime XL-stoelen en 93 standaardstoelen. Doormiddel van wanden en gordijnen worden de zones van elkaar gescheiden en daardoor kun jij optimaal genieten van een rustige vllucht. Een reservering voor zo’n stoel kost €45 per enkele reis en een XL-stoel kost €100 per enkele reis.

De oprichter van Corendon zegt er het volgende over: ‘Aan boord van onze vluchten streven we er altijd naar om op de verschillende behoeften van onze klanten in te spelen. Wij zijn ook de eerste Nederlandse airline die de Only Adult zone introduceert, omdat we tegemoet proberen te komen aan reizigers die op zoek zijn naar wat extra rust tijdens hun vlucht. We geloven ook dat dit een positief effect kan hebben op ouders die met kleine kinderen reizen. Zij kunnen genieten van de vlucht zonder zich zorgen te maken wanneer hun kinderen wat meer geluid maken.’

De Corendon vluchten van Amsterdam naar Curaçao starten vanaf 3 november 2023 en deze kunnen geboekt worden via corendon.com, corendon.nl en corendon.be.

Ga jij binnenkort genieten van een plek in de Only Adult zone? Het lijkt ons wel wat!

Bron en Beeld: Corendon

Delen