100%NL Magazine Harry Potter
Delen

Ja! In deze stad is nu een heuse Harry Potter winkel!

Er is vandaag een speciale Harry Potter pop-up winkel geopend in Utrecht! Speciaal voor het twintigjarige jubileum van de Nederlandstalige Harry Potter boeken opent uitgeverij de Harmonie in Utrecht een winkel geheel in het teken van deze magische reeks!

Nu kun je de magie van dichtbij beleven en natuurlijk speciale ‘limited edition’ uitgaves van de boeken kopen. Ook is er een speciale expositie van twintig jaar Harry Potter en is de nieuwe LEGO Harry Potter-game te spelen op de Nintendo Switch.

Een levensgrote Hagrid

De winkel bevat locaties geïnspireerd door de boekenreeks, zoals de bibliotheek en de leerlingenkamer. Ook zijn er diverse items te vinden, waaronder een levensgrote Hagrid en snoep dat we uit de boeken kennen, zoals de Smekkies in Alle Smaken en de Choco Kikkers.

Het geheime item

De Harry Potter pop-up winkel opent vandaag zijn deuren. Bezoekers van de winkel zullen bij binnenkomst de kans krijgen een zeer speciaal item te bezichtigen dat nog nooit eerder is vertoond! Wat dit mysterieuze item precies is en wat het kan, is vooralsnog een geheim. 23 november, op de vooravond van Dutch Comic Con, zal officieel bekend worden gemaakt wat dit item zo magisch maakt! Spannend!

De pop-up store is te vinden in de vernieuwde zuidpassage van het Hoog Catherijne winkelcentrum en zal, geheel in thema, 9¾ week openblijven. Dus wees er snel bij!

Bron: ign.nl | Beeld: iStock

Delen