WIN een helikoptervlucht en beleef de tulpenpracht vanuit de lucht
Delen

WIN een helikoptervlucht en beleef de tulpenpracht vanuit de lucht

Beleef de bloemenpracht van bovenaf en ga mee met een helikoptervlucht boven de bloeiende bollenvelden! Een onvergetelijke ervaring. Maak kans op een helikoptervlucht boven de tulpenvelden in de Kop van Noord-Holland op zondag 19 april! Lees snel verder hoe je mee kan doen met deze te gekke actie.

Gekleurde velden met duizenden bloemen, de kustlijn, de Noordzee en Texel, wat is er mooier dan de kleurenpracht vanuit de lucht te beleven? Van half maart tot en met half mei beleeft de Kop van Noord-Holland haar mooiste tijd van het jaar. Dit gebied is dan namelijk een grote bloemenzee. Wist je overigens dat dit het grootste aaneengesloten bloembollengebied ter wereld is? Dat mag je niet missen! Van al die kleuren word je toch blij?

Vliegen boven de tulpen

Er wordt gevlogen vanuit Julianadorp op 18 & 19 en 25 & 26 april. Voorafgaand aan de rondvlucht krijg je op het vliegveld een uitgebreide uitleg, veiligheidsinstructies en word je begeleid naar de helikopter op het vliegveld. Je krijgt niet alleen een birds eye view op de bloemenvelden, met een beetje geluk zie je ook zeehonden aan de kust!

Win een vlucht boven de tulpenvelden

Wil jij vliegen boven de tulpenvelden en genieten van adembenemende vergezichten? Wij geven een helikoptervlucht voor twee personen op zondag 19 april weg! Ga naar tulpenindekop.nl om kans te maken. De actie sluit op 30 maart.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Holland Boven Amsterdam.

Delen