Dit is waarom je nú met je kids naar Avonturenboerderij Molenwaard moet gaan!
Delen

Dit is waarom je nú met je kids naar Avonturenboerderij Molenwaard moet gaan!

Bij een verjaardag hoort een feestje, zo vindt ook Avonturenboerderij Molenwaard. Het themapark bestaat dit jaar namelijk 5 jaar en daarom pakken zij groots uit. Komende maanden zorgen feestelijke activiteiten op de boerderij, zoals een jubileumshow van Fien en Teun én een extra feestelijk opdrachtenboekje, ervoor dat ieders bezoek aan de Avonturenboerderij één groot feest wordt. Lees snel verder en ontdek de 5 redenen waarom jij dit feestje met de Avonturenboerderij mee moet vieren.

Vier feest met Fien en Teun

In de nieuwe Fien & Teun show besluiten ze een feestje te organiseren voor de boerderij. Als blijkt dat niet alle onderdelen voor het feest aanwezig zijn, dreigt het grote feest niet door te kunnen gaan. Gaat dit nog wel goed komen?

Ook de dierenvriendjes vieren feest

Ook de dierenvriendjes van Fien en Teun vieren feest op de boerderij. Rosa de Koe en Stip de Pony geven in april, mei en juni een show over het 5-jarig bestaan, het vieren van een feestje en wat je daarvoor nodig hebt.

Haal jouw feestelijke boerderijdiploma

Speciaal voor de verjaardag van de Avonturenboerderij is er een feestelijk opdrachtenboekje waar jij mee aan de slag kan. Aan het einde van jouw dag ontvang je zelfs een écht diploma, ook leuk als aandenken aan het leuke verjaardagsfeestje van de boerderij.

Geniet van het Leukste Uitje van Zuid-Holland

Al 5 jaar op rij is de Avonturenboerderij uitgeroepen tot het Leukste Uitje van Zuid-Holland door het Land van ANWB. Met diverse attracties, de leukste dieren en een uitgebreid entertainment-programma, is er heel de dag veel te ontdekken over het boerenlandleven.

En een leuke winactie!

Wie jarig is trakteert, dus heeft Avonturenboerderij Molenwaard in samenwerking met Vakantiepark Molenwaard een leuke winactie opgezet. Zou maak jij kans op een verblijf op het vakantiepark. De winnaar mag komen logeren bij Fien en Teun en krijgt tijdens het gehele verblijf onbeperkt toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard en daarbij feestelijke activiteiten!

Wat houdt de prijs precies in?

  • Een verblijf in mei 2023 t/m oktober 2023, met uitzondering van feestdagen en vakanties
  • Op basis van beschikbaarheid
  • Maximaal 6 personen
  • De prijs is persoonsgebonden en niet overdraagbaar
  • Niet inwisselbaar voor geld

Wat moet je doen om kans te maken?

Succes!

Zien Fien & Teun jou tijdens dit grote feest? Bestel snel jouw tickets via www.Avonturenboerderij.nl/Tickets.

Delen