Kim:

Kim: “Dit plekje in Nederland overtrof al mijn eerdere vakanties.”

Enthousiaste Kim vertelt over haar ervaring: "Waarom naar het buitenland vertrekken als dit plekje alles te bieden heeft?"

Egmond heeft alles!

Kim: “Samen met mijn 2 kids en man heb ik fantastische dagen gehad in Egmond aan Zee. Deze gezellige badplaats langs de Noord-Hollandse kust biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie. Het heeft een prachtig strand! Onze kinderen hebben zich daar urenlang vermaakt. Ook zijn er super leuke winkeltjes en hebben wij bij veel gezellige terrasjes gezeten. Er was één dag waar het weer iets tegenviel helaas… Wij zijn die dag in het hotel gebleven, waar super veel te doen was. Zo heb je daar een zwembad, indoor speelparadijs, bowlingbaan en pooltafel, ideaal voor onze kids!”

Verblijftips!

Kim verbleef in Hotel Zuiderduin, een groot hotel met voldoende faciliteiten voor gezinnen. Ben je opzoek naar meer hotels of appartementen in de omgeving? Voor een comfortabel verblijf kun je het best terecht bij HotelinEgmond.nl waar je ruime keuze uit prachtige accommodaties hebt. Wil je meer zien van de prachtige omgeving? Volg ze op hun social media kanalen voor de leukste beelden.

 

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Hotel Zuiderduin