100%NL Magazine Keukenhof

Het allermooiste lentepark ter wereld vind je híér in Nederland!

Voor sommige bijzondere plekken hoef je geen wereldreis te maken, ze liggen gewoon om de hoek. Keukenhof is dé plek om in de lente te genieten van miljoenen bloeiende tulpen, narcissen en andere bolbloemen. Het waanzinnig mooie park is dit jaar van 23 maart tot en met 14 mei open.

Uitje voor het hele gezin

Jong en oud beleven er een heerlijk dagje uit in de buitenlucht. Voor kinderen is er de nijntje speeltuin, ze kunnen lopen over het water op de stapstenen of volgen een leuke speurtocht. In de meivakantie bezoeken Fien en Teun Keukenhof, om het bezoek nog leuker te maken.

Eten en drinken

Iets eten of drinken tijdens je bezoek aan Keukenhof? In het park zijn verschillende restaurants waar je – met het allermooiste uitzicht – ieder moment van de dag kan genieten van een lekker ontbijt, uitgebreide lunch of warme maaltijd. Voor de kleinste bezoekers is er een kindermenu. Liever een snelle hap? Verspreid door het park vind je verschillende mobiele eetgelegenheden met koffie en snacks.

Bloemenshows

Niet alleen buiten, maar ook binnen kun je genieten van bloemende bloemen en planten. Nederlandse kwekers laten hun mooiste bloemen zien en iedere week wordt weer een andere bloemenshow opgebouwd.

Bloemenvelden vol

Keukenhof ligt in het hart van de kleurrijke Bollenstreek. Daar vind je in april uitgestrekte velden met bloeiende tulpen, narcissen en hyacinten. Vanaf verschillende plekken in het park heb je een prachtig uitzicht over de velden.

De mooiste selfies

Zorg voor genoeg opslagruimte op je camera, want in Keukenhof blijf je foto’s maken. Iedere bloem is mooier dan die daarvoor. Dit is dé plek voor de allermooiste foto’s en selfies!

Koop snel je tickets op keukenhof.nl

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Keukenhof