100%NL Magazine Vriendenloterij
Delen

De hele maand september met 50% korting naar een dierentuin? Zó doe je dat!

In the jungle, the mighty jungle. The lion sleeps tonight... In september is het weer Dierenparkmaand bij de VriendenLoterij! Een dagje tussen de dieren is altijd verrassend, leerzaam, spannend soms ook en vooral heel leuk. Helemaal als deelnemer van de VriendenLoterij, want met je VIP-KAART krijg je in september 50% korting op toegangstickets voor een van de zeven dierenparken! Waar ga jij heen?

Safaripark Beekse Bergen

Ontdek onze natuur tijdens een van de indrukwekkende safari’s bij Beekse Bergen. Bewonder de uitgestrekte vlaktes te voet, kies voor avontuur met je eigen auto, stap in de safaribus voor een leerzame reis of ontspan tijdens een prachtige boottocht. Ontdek de schoonheid van de savannes, bosgebieden en haar indrukwekkende bewoners; sta oog in oog met leeuwen, olifanten en giraffen. Tip: Boek een gamedrive en ga samen met een ranger off-road. Verken het leefgebied van de dieren en beleef een spannende en indrukwekkende rit.

Dierenrijk

Vlakbij Eindhoven, tussen de velden, ligt een hele bijzondere dierentuin. Een gezellige plek waar mens en dier samen plezier maken. Van grote neushoorns tot kleine pinguïns. Van trotse tijgers tot vrolijke kriebelvisjes. Ze doen allemaal mee in Dierenrijk. Slinger je weg door de speeltuin, sta oog in oog met je nieuwe favoriete dier en ontdek de dierenwereld van dichtbij.

100%NL Magazine Vriendenloterij

Apenheul

Apenheul heeft een prachtig nieuw losloopgebied ontwikkeld. Beklim de avontuurlijke brug en spot twee nieuwe apensoorten. Deze bewoners van dit gebied, West-Afrikaanse franjeapen en Noordelijke talapoins, lopen in geen enkel ander dierenpark in Nederland vrij rond tussen bezoekers!

AquaZoo

Trek je wandelschoenen aan en doe je backpack om, tijd voor avontuur! Loop samen met de pinguïns over het strand, wandel tussen de ringstaartmaki’s en sta oog in oog met de Amoertijgers. Ga via boomstammen over slootjes, steek met een trekvlot het moeras bij de kangoeroes over en spring van de ene steen naar de andere. Tip: Tijdens de ijsbereninspectie maak je de medische controles, die de dierenverzorgers dagelijks bij de ijsberen doen, van heel dichtbij mee. Leuk en leerzaam tegelijk.

ZooParc

Als een echte ontdekkingsreiziger verken je in ZooParc Overloon de 7 verschillende expeditie gebieden waar cheeta’s, giraffen, tamanduas, gouden leeuwaapjes en nog veel meer bijzondere diersoorten leven. Zin om te klimmen en klauteren? Wijk dan af van de hoofdroute en neem de avonturenpaadjes. Maar pas op, want de leeuwen liggen op de loer…

WILDLANDS

In WILDLANDS Adventure Zoo Emmen maak je een wereldreis in één dag. Reis door de jungle, de savanne en het poolgebied. Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen.

Ouwehands Dierenpark

Sta oog in oog met de reuzenpanda’s! Bewonder het Afrikaanse olifantje en bespied de bruine beren in Het Berenbos. Ontdek bijzondere dieren van heel dichtbij en volg deze zomer de Recycle Route langs prachtige dierenkunstwerken gemaakt van afval en ander hergebruikte materialen. Laat je inspireren door wat we vanuit de natuur kunnen leren in Ouwehands Dierenpark.

De VriendenLoterij

Met je deelname aan de VriendenLoterij steun je organisaties op het gebied van cultuur, sport en welzijn die zich inzetten om dagelijks geluk voor anderen mogelijk te maken. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen én kun je in het hele land altijd iets leuks beleven, zoals gratis naar 145 musea, met de VriendenLoterij VIP-KAART. Kijk voor het totale aanbod van de VIP-KAART op vriendenloterij.nl/vipkaart.

Meedoen?

Wil je ook kans maken op mooie prijzen? Er zijn elke maand 250.000 prijzen tot wel € 1 MILJOEN! Ga naar vriendenloterij.nl/dierentuin, speel mee en ontvang 4 gratis dierentuinkaartjes cadeau. Bovendien ontvangt elke deelnemer de VIP-KAART.

VIP Kaart vriendenloterij

De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 300027/14481 d.d. 21/1072021.

100%NL Magazine Vriendenloterij

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met de VriendenLoterij

Delen