100%NL Magazine Hotel Zuiderduin
Zie ook:
Delen

Op deze plek kom je helemaal tot rust aan de Nederlandse kust

Genieten van zon, zee en strand doe je aan de kust in eigen land! Het ruisen van de zee, de weidsheid van het strand en de zeelucht zorgen voor het ultieme rustgevende vakantiegevoel.

Aan de kust

Iedereen heeft baat bij een dagje strand aan de kust. Het bezorgt je een ultiem vakantiegevoel. Het geluid van de zee werkt kalmerend en is dan ook de perfecte plek om tot rust te komen. De weidse leegte van het strand schept ruimte voor innerlijke reflectie en rust. Na een bezoek aan het strand voelen mensen zich vaak kalmer, frisser en positiever.

Vakantiegevoel in Egmond aan Zee

Aan de Noordzeekust van Noord-Holland vind je het gezellige Egmond aan Zee met zijn authentieke karakter.  De combinatie fraaie natuur en de gezelligheid van het centrum van de gemoedelijke badplaats zorgen dat je hier kunt genieten van het onbezorgde vakantiegevoel. Geniet ook van de smalle straatjes, de kleine winkeltjes, restaurants, strandpaviljoens of ijssalons en verken de vele bezienswaardigheden en mogelijkheden in de directe omgeving die Egmond aan Zee te bieden heeft.

Hotel Zuiderduin

We hebben niet allemaal het geluk dat we regelmatig een portie zeelucht in kunnen ademen, daarom is het fijn om ontspannen te kunnen overnachten in een kamer waar het je aan niets ontbreekt. Hotel Zuiderduin is een modern hotel op slechts 100 meter aan het strand van Emond aan Zee. In dit hotel overnacht je in een moderne kamer of luxe suite. Je ontspant er in de beauty & spa en genieten kan in het restaurant of de brasserie.

Zomerse arrangementen

Maak die fijne zomerse strandwandeling in Egmond aan Zee, verken de prachtige natuur en word de volgende ochtend verkwikkend wakker. Tijdens het Hemelvaart-weekend en het Pinkster-weekend kun je volop genieten van de kust door gebruik te maken van de aantrekkelijke arrangementen van Hotel Zuiderduin. De arrangementen zijn te boeken voor 2 of 3 nachten en ontbijt is bij de prijs inbegrepen. Bovendien maak je gratis gebruik van het zwembad en sauna’s.

 

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Hotel Zuiderduin

Delen