Op reis door het menselijk lichaam! Nu met korting
Delen

Op reis door het menselijk lichaam! Nu met korting

BODY WORLDS Amsterdam is het anatomiemuseum van Nederland. Hier ga je op een fascinerende reis door het menselijk lichaam. Met meer dan 200 echte geplastineerde lichamen, leer je alles wat je ooit wilde weten over je eigen anatomie

BODY WORLDS Amsterdam

Een leuk én leerzaam dagje uit. In Amsterdam is het thema The Happiness Project en kom je er achter welke effecten je gezondheid heeft op je geluk en andersom. Onze stemming kan onze gezondheid beïnvloeden, dit is vervolgens zichtbaar in ons lichaam. De zoektocht naar liefde en geluk domineert ons leven, maar wat bepaalt of we gelukkig zijn of niet? En wat is het effect van geluk op ons lichaam? BODY WORLDS: The Happiness Project zoekt het antwoord op deze vragen in de acht verdiepingen tellende tentoonstelling.

Met 20% korting naar BODY WORLDS

Dit voorjaar kun je met korting zelf op ontdekkingsreis door je lichaam gaan bij BODY WORLDS Amsterdam. Koop je tickets hier en gebruik de kortingscode 100NLBW tijdens het boekingsproces om 20% korting te krijgen op je tickets! De kortingscode is geldig tot en met 30 april 2022, dus boek je tickets nu.

Delen