100%NL Magazine EuroParcs
Zie ook:
Delen

Op vakantie met kinderen? Dit vakantiepark heeft echt aan álles gedacht!

Ga jij volgend jaar voor het eerst op vakantie met kinderen, of ben je opzoek naar een vakantiepark dat álles te bieden heeft? Zoek dan niet verder, want wij hebben het perfecte park gevonden!

Vakantie met kinderen

Wij laten de zomervakantie nog maar net achter ons, maar de meeste mensen zijn alweer volop aan het brainstormen over de vakantie van 2024. Geheel begrijpelijk natuurlijk, want wat is er leuker dan een zonnige vakantie boeken tijdens koude, regenachtige winterdagen? Wij hebben het geschikte vakantiepark voor 2024 gevonden!

EuroParcs voor kinderen

EuroParcs zal je misschien al wel bekend in de oren klinken, want zij hebben niet alleen vakantieparken in Nederland, maar ook in Duitsland, Oostenrijk, België en Luxemburg. De parken zijn razend populair, want er is vermaak voor jong en oud. Sinds kort heeft EuroParcs ook kidscottages, baby cottages en de kids adventure accomodaties. De chalets zijn specifiek ingericht voor een zorgeloze vakantie met kinderen of pasgeboren baby’s. De chalets beschikken over een apart kinderhoekje met een Nintendo Switch en de kinderkamers zien er prachtig uit.

100%NL Magazine EuroParcs

Daarnaast beschikken ook alle vakantieparken over speeltuinen. Deze zijn verspreid over het hele park. Last van slecht weer? Ook dan hoef je je geen zorgen te maken dat je kinderen zich zullen vervelen, want vaak beschikt het park ook over een indoor speeltuin.

Ook hebben de vakantieparken met een zwembad ook kinderanimatie. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar vermaken zich hier met de animatieteams Fun Heroes of Fun Crew. De Fun Heroes van EuroParcs zorgen voor een onvergetelijke vakantie, want zij organiseren tijdens de schoolvakanties allemaal activiteiten voor kinderen. Denk aan een knutselfabriek, kindershows, Silent Disco of buitenactiviteiten zoals Expeditie EuroParcs en Fun Football. De Fun Crew is het vaste animatieteam op een aantal parken van EuroParcs. Ook zij organiseren activiteiten. Dit betekent dubbel zoveel animatie op het park tijdens jouw vakantie.

Hier blijft het overigens niet bij, want veel parken hebben ook een dierentuin en er zijn verschillende sport- en spelactiviteiten waar jij met je kinderen aan mee kunt doen. Klik voor meer informatie op deze link. Verder zijn er ook vaak themaweken en dat maakt jouw vakantie helemaal compleet!

100%NL Magazine EuroParcs

Vroegboekkorting

Wil jij zeker zijn van je plekje op één van de vakantieparken van EuroParcs volgend jaar zomer, of ben je het slechte weer beu en wil je iets leuks in het verschiet hebben? Dan hebben wij heel goed nieuws, want EuroParcs heeft vroegboekkorting en je geniet vanaf 12 december van deze gigantische kortingen. Boek jij een verblijf bij EuroParcs tussen 20 juni en 8 september? Dan kun je tot wel 30% korting verwachten. Zo leg je je zomervakantie dus nu al vast voor de allerbeste prijs. Zo werd een vakantie boeken nog niet eerder zó leuk!

Meer informatie over de vakantieparken van EuroParcs? Breng dan een bezoekje aan de website.

100%NL Magazine EuroParcs

Bron en Beeld: In samenwerking met EuroParcs

Delen