Slapen in een hotel te saai? Overnacht dan op deze bijzondere locaties!
Delen

Slapen in een hotel te saai? Overnacht dan op deze bijzondere locaties!

Ook zo dol op mei en juni? Wij wel. Niet te koud, niet te warm en als je eropuit trekt, is het rustig en betaalbaar. Perfect dus voor een spontane minivakantie in eigen land. Doe eens gek, pak nú je spullen en ga naar een van deze bijzondere locaties in Noord-Holland. Met het hele gezin of romantisch met z’n tweeën.

Strandhuisjes – Julianadorp aan Zee

Slapen op het strand! Aan de kust bij Julianadorp aan Zee staat een lange rij moderne strandhuisjes langs de brede kustlijn, voorzien van alle zaken die we tegenwoordig niet meer kunnen missen. Beetje mooi weer erbij en dat wordt een perfect (mid)weekje voor het hele gezin op het strand!

Tram – Wieringerwerf

Bij Camping Land uit Zee in het hartje van de Wieringermeer kun je het zo gek niet bedenken of ze hebben er een slaapplek van gemaakt. Een helikopter, treinstel inclusief stoomlocomotief een onze favoriet: de prachtige Rotterdamse tram.

Lodge/Tentwoning – Callantsoog

Ook het leuke kleinschalige Duynpark het Zwanenwater heeft bijzondere overnachtingsplekken, waarvan de tentwoningonze favoriet is. Je raadt het al: dit is een huisje, overkapt met een tentdoek. Wil je niet met het gezin, maar even lekker met z’n tweetjes? Dan boek je gewoon een tipi: van dezelfde gemakken voorzien, maar net even knusser.

Fort – Beemster

In de negentiende eeuw liet de regering een rits forten bouwen rondom Amsterdam, die onze hoofdstad onneembaar moest maken. Nadat ze, door de komst van het vliegtuig, onbruikbaar werden verklaard, kregen ze een andere bestemming.  Zo ook ten westen van Purmerend. Fort Resort Beemster is tegenwoordig een hypermoderne spa & wellness met restaurant en hotel.

Boot – Enkhuizen

Ooit was de Deo Annuente een vissersboot, nu is het een varend vakantiehuisje, met als idyllische thuishaven Enkhuizen. Je kunt de Deo Annuente puur als bijzondere overnachtingsplek gebruiken, maar je hebt een boot, dan moet je varen ook, toch? Voor een meerprijs brengt je eigen privé-schipper je naar een andere haven, of hij vaart je langs de mooiste plaatsjes aan de IJsselmeerkust.

Ga voor nog meer fantastische slaaptips naar slapenbovenamsterdam.nl

Delen