100%NL Magazine bezichtigingsreizen
Delen

Philippe en Anja gingen hun Spaanse droom achterna

Droom jij van een huis in Spanje, je eigen plek waar je altijd naartoe kunt als de zon hier even niet schijnt, maar heb je geen idee hoe je dit moet aanpakken? Kijk dan eens op de site van Bezichtigingsreizen.nl

Door aan te geven wat je zoekt, wordt een reis voor jou samengesteld waarin je naar verschillende huizen gaat kijken met iemand die dit gebied en de huizenmarkt in Spanje als geen ander kent. Samen met Michel of Danielle Froger ga je op pad in Spanje. Een vakantie waarin je misschien het huis vindt om heel veel volgende vakanties in door te brengen of waar je wellicht in gaat wonen.

Het concept is simpel en sympathiek. Je betaalt zelf je ticket en overnachtingen. Je kunt er zelfs voor kiezen om te overnachten in een van de drie appartementen van Michel of Danielle tegen sterk gereduceerd tarief. De bezichtigingen zijn allemaal vooraf geregeld. Hierdoor kom je op plekken die je zelf niet kunt vinden. En als je je droomhuis hebt gevonden, word je van aankoop tot levering begeleid. Als je dat wilt kun je het zelfs laten verbouwen of inrichten zonder daar zelf omkijken naar te hebben!

Philippe en Anja: “Dit was echt een uitkomst voor ons, in drie dagen hebben we niet alleen negen huizen bezocht, maar ook de omgeving goed leren kennen. Uiteindelijk waren we verliefd op het eerste huis. Danielle heeft vervolgens een goede prijs bedongen en alle formaliteiten met de Spaanse autoriteiten geregeld. Het enige wat wij nog hoefden te doen was een ticket boeken voor de volgende vakantie in ons eigen huis!”

Lijkt het jou net als Philippe en Anja ook te gek om een eigen woning te bezitten in Spanje waar je áltijd naartoe kunt wanneer je maar wilt? Neem dan een kijkje op de website van Bezichtigingsreizen.nl.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Bezichtigingsreizen.nl

Delen