Stichting Bio geeft kinderen met een handicap de tijd van hun leven!
Delen

Stichting Bio geeft kinderen met een handicap de tijd van hun leven!

Gaan jullie er ook op uit deze kerstvakantie? Voor de meeste gezinnen is het volstrekt normaal om samen met de kinderen op vakantie te gaan. Maar voor een gezin waarin één (of meer) van de kinderen een handicap heeft, is zo’n vakantie echter niet zo vanzelfsprekend. Het is namelijk zo, dat in de meeste vakantiewoningen de noodzakelijke aanpassingen voor deze kinderen ontbreken, waardoor vakantie vieren voor deze gezinnen bijna onmogelijk wordt.

Het Bio Vakantieoord is er daarom speciaal voor deze gezinnen! Het Bio Vakantieoord is een uniek vakantiepark dat volledig is aangepast, waar werkelijk alle kinderen onbeperkt kunnen genieten en veilig kunnen spelen, waar ouders elkaar ontmoeten, lief en leed gedeeld wordt, waar vriendschappen ontstaan en waar niemand opvalt door zijn handicap.

Alleen met jouw hulp kan deze vakantiemogelijkheid betaalbaar blijven voor deze gezinnen. Want ondanks de hoge kosten voor alle aanpassingen betalen de gasten slechts 30% van de eigenlijk prijs. Zodat ook deze gezinnen – die in het dagelijkse leven allerlei extra zorgkosten moeten opbrengen – echt op vakantie kunnen. Óók tijdens de kerstvakantie. Geef deze gezinnen ook een fijne kerstvakantie en doneer via stichtingbio.nl/100

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Stichting Bio.

Delen