Zin in een sensationele avond met veel ontblote bovenlijven? Dan is dit écht iets voor jou en je vriendinnen!

Zin in een sensationele avond met veel ontblote bovenlijven? Dan is dit écht iets voor jou en je vriendinnen!

Houden jij en je vriendinnen van wat spanning en ontblote bovenlijven, hebben jullie weer eens zin in een geweldig avondje uit en zijn jullie niet vies van een hapje en drankje? Dan is dit écht iets voor jullie!

Geweldige avond

Een avondje vriendinnen onder elkaar, veel gelach, hapjes en drankjes en knappe mannen met ontblote bovenlijven: wie kan daar niet van genieten en wie is daar niet regelmatig aan toe? Wij hebben goed nieuws, want woensdag 8 februari kunnen jij en je vriendinnen dit allemaal beleven samen. Gezelligheid, klamme handjes en blozende wangen gegarandeerd.

Ladies Night

Het is eindelijk zover: het laatste avontuur van Magic Mike is vanaf volgende maand in de bioscopen te zien en daarom organiseert Vue Cinemas een Super Ladies Night voor jou en je vriendinnen. Een Ladies Night bij Vue staat al bekend als één van de gezelligste uitjes voor vrouwen onder elkaar, maar als daar een film als Magic Mike bij komt kijken, wordt het allemaal net iets spectaculairder, spannender en leuker.

Je geniet hier niet alleen van de film, maar je wordt bij binnenkomst al hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje en een lekker hapje. Er staan binnen verschillende kraampjes van lokale ondernemers, waar je jouw favoriete vrouwenproducten kunt kopen. Als dat nog niet fantastisch genoeg is, krijg je ook nog een goedgevulde goodiebag mee naar huis. Deze avond heeft dus echt álles wat een vriendinnengroep wil. Deze editie is éxtra speciaal, want de film ‘Magic Mike’s Last Dance’ is de enige film die deze avond draait. De héle bioscoop is dus gevuld met vrouwen. Het wordt niet voor niets een ‘Super Ladies Night’ genoemd.

Magic Mike’s Last Dance

Magic Mike, gespeeld door de knappe acteur Channing Tatum, gaat na een lange pauze eindelijk weer eens het podium op. Hij raakte blut door een mislukte zakendeal en werkt daardoor als barman in Florida. Toch gaat hij samen met een rijke socialite naar Londen, om daar nog één keer succes proberen te boeken. Hij krijgt een gigantisch aanbod van een vrouw daar, maar ‘Magic’ Mike komt er na een tijdje achter wat deze vrouw eigenlijk allemaal wil. Er staat heel veel op het spel. Hij en een nieuw groepje dansers zullen een geweldige show moeten neerzetten, maar gaat dat hen ook lukken?

Hebben jij en je vriendinnen zin in zo’n gezellig, spannend avondje waar je met klamme handjes en blozende wangen van terugkomt? Koop dan hier je tickets. De kaartverkoop gaat héél hard, dus wees er snel bij.

Bron en Beeld: In samenwerking met Vue Cinemas