WAUW: Kom kleurrijke oceaandieren spotten in Burgers’ Zoo!

WAUW: Kom kleurrijke oceaandieren spotten in Burgers’ Zoo!

Ga op fotosafari in Burgers’ Zoo en ontdek tientallen kleurrijke dierfiguren die zijn opgebouwd uit 1,3 miljoen steentjes in totaal!

Oceaandieren opgebouwd uit steentjes

Laat je op je tocht door het park verrassen door kleurrijke creaties van charismatische dierfiguren als orka’s, makohaaien, reuzeninktvissen, dolfijnen en nog veel meer oceaandieren. Enkele highlights zijn een omvangrijke orka met jong (4,1 meter lang, 223.259 steentjes), een duivelsrog (3,2 meter lang, 76.209 steentjes en voor de Mangrove is de Caribische zeekoe van 662 kilo een zeer opvallende verschijning. Geen wonder, want hier hebben de bouwers maar liefst 320 uur aan gewerkt!

Voor jong en oud!

De locaties van de ruim dertig verschillende dierfiguren, staan duidelijk aangegeven op een speciale plattegrond. Deze ontvangen de bezoekers bij de hoofdingang. Wie weet alle dieren op de handige routekaart te spotten en maakt de origineelste foto’s?

Online fotowedstrijd

Het is niet alleen een sport voor jong en oud om alle dierfiguren te spotten, maar ook nodigen de beelden uit om originele foto’s en creatieve selfies te maken. Plaats jouw foto’s van de Oceanbricks Oceaandieren op jouw social media kanalen (Instagram, Facebook en Twitter), Tag Burgers’ Zoo en maak kans op één van de drie prijzen die het Arnhemse dierenpark beschikbaar stelt. De winnaars maandag 20 juni 2022 bekend op de social media van het Arnhemse dierenpark.

Burgers’ Zoo is tijdens Ocean Bricks dagelijks open van 9.00 tot 18.00 uur. Het evenement is bij de normale entreeprijs inbegrepen en voor abonnementhouders gratis toegankelijk. Je vindt alle informatie op www.burgerszoo.nl/oceanbricks.

 

 

Bron en Beeld: Burgers' Zoo Ocean Bricks