100%nl magazine expeditie eiland
Delen

WIN: 2 kaartjes voor musical ‘Expeditie Eiland’!

De spannende en komische musical Expeditie Eiland is één vette knipoog naar programma’s zoals 'Expeditie Robinson', 'Temptation Island' en 'Helemaal het einde'! En wij mogen 4x2 kaarten weggeven!

In de musical geven drie gezinnen zich op voor het gelijknamige tv-programma. Ze gaan vol voor de hoofdprijs: 1 miljoen euro, plus het eiland! Als de proeven zo bizar worden dat niemand zijn leven meer zeker is, hebben de kandidaten elkaar ineens harder nodig dan ooit!

100%nl magazine expeditie eiland scene

De cast

De cast bestaat uit drie compleet verschillende gezinnen:

Het volkse gezin Ten Kate (Lone van Roosendaal, Jip Bartels en John Buijsman)

Het wat arrogante gezin Van Stirum-Vinkesteijn (Rutger de Bekker, Kaylee Peters en Renée van Wegberg (gedeelde rol met Jelka van Houten))

Het ingedutte gezin Kuipers (Ferry Doedens, Pascalie Langhorst en Dennis Willekens)

Deze drie gezinnen geven zich op voor ‘Expeditie Eiland’. Ze leggen hun lot in handen van presentator Ruud Salomons (Joey Schalker) en gaan voor de grote hoofdprijs. De grote vraag is natuurlijk: hoe ver ben je als kandidaat bereid te gaan om die hoofdprijs te winnen?

De eerste publieksreacties

Als je echt wilt weten hoe leuk een musical is, kun je de recensies lezen, maar je kunt natuurlijk ook altijd de bezoekers zelf vragen wat ze er van vonden! Bekijk hieronder de eerste publieksreacties!

 

Wil jij kaarten winnen voor deze komische musical? Geef dan antwoord op onderstaande vraag! De winnaars mogen hun voorkeur opgeven voor welke voorstelling ze willen zien en in welke stad, onder voorbehoud. De musical gaat op tour langs 54 theaters tot 1 maart 2018!

Bekijk alle data, tijden en locaties op: www.rep.nu.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Rick Engelkes Theater Producties

Delen