100%NL Magazine oranjemaand
Delen

WIN: tickets voor THIS IS HOLLAND – 5D Flight Experience!

April is oranjemaand op 100% NL! Draai in april iedere dag aan het Koningsrad en win fantastische prijzen!

Zaterdag 27 april is weer Koningsdag. En omdat iedereen van oranje én van Koningsdag houdt wordt er in april iedere dag Koningsdag gevierd bij 100% NL!

Hoe werkt het?

In de studio van 100% NL staat een groot houten Koningsrad waar je in april iedere dag de kans krijgt om er aan te draaien! Download gratis de 100% NL app, stuur ‘KONING’ en maak kans! Het Koningsrad bestaat uit 5 leden van ons Koningshuis: De Koning, De Koningin en de drie prinsesjes. Achter elk lid zit een vraag, als je deze vraag juist weet te beantwoorden kan je mega prijzen winnen!

Prijzen Koningsrad

Wat houden die fantastische prijzen allemaal in?
De Koning: €100 en kaarten voor THIS IS HOLLAND de 5D Flight Experience
De Koningin, Amalia, Alexia en Ariane: THIS IS HOLLAND de 5D Flight Experience & een Oranje Pakket.
Het Oranje Pakket bestaat iedere keer uit andere prijzen!

THIS IS HOLLAND – 5D Flight Experience

De THIS IS HOLLAND de 5D Flight Experience is natuurlijk de allergaafste prijs die er te winnen valt! Altijd al gedroomd om over Nederland te vliegen? Bij THIS IS HOLLAND kan het! Ervaar een spectaculaire 5D vliegervaring langs vele bijzondere locaties van Nederland, waaronder de Zaanse Schans, de Veluwe en de Amsterdamse grachten. Met aanvullende effecten als wind, nevel en geuren, lijkt het echt alsof je door de lucht vliegt, dijken overstijgt en stormen trotseert!

100%NL Magazine oranjemaand

Deze tekst is in samenwerking geschreven met 100% NL

Delen