100%NL Magazine Hubo
Zie ook:
Delen

DIY: Met 3 simpele klusjes knap jij je tuin op!

Kan jouw tuin wel een oppepper gebruiken? Met 3 simpele klusjes tover jij je tuin om tot een waar zomerparadijs!

Knap je tuin op!

De zomer is in volle gang, de dagen zijn lekker lang…het is genieten! En hoe fijn is het dan als je na een lange werkdag of in het weekend helemaal tot rust kunt komen in je heerlijke tuin.

Heb jij nog een saaie tuin of kan jouw tuin wel wat extra aandacht gebruiken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Met déze drie gemakkelijke klusjes tover jij je tuin binnen no-time om!

1. Maak een plantenbak

Heb jij een saaie muur in je tuin die wel een oppepper kan gebruiken? Steek dan de handen uit de mouwen en maak een leuke plantenbak. Deze plantenbak is niet alleen heel eenvoudig om te maken, maar is ook nog eens op verschillende plekken te gebruiken.

Extra leuk: zet er een paar naast elkaar en voilà: je tuin ziet er gelijk een stuk gezelliger uit. Benieuwd hoe je deze leuke plantenbak in elkaar zet? Dat lees je hier!

2. Kies voor gras!

We weten het allemaal: met groen fleur je je tuin in één oogopslag op! Kies jij voor kunstgras of ga jij voor het echte werk en leg je een nieuw gazon aan? Voordat je aan de slag gaat is het van belang dat je een goede voorbereiding hebt en weet wat je te doen staat.

Voor het aanleggen van kunstgras is het noodzakelijk dat je zorgt voor een goede ondergrond. Check hier een stappenplan voor het aanleggen van kunstgras.

Binnenkort je eigen gazon aanleggen? Dan is het heel belangrijk dat je goed oplet wanneer je dat doet. Check hier een stappenplan voor het aanleggen van een gazon.

3. Tuinverlichting

Hartstikke leuk zo’n gezellige tuin met het zonnetje erbij, maar ‘s avonds wil je natuurlijk niet in een donker gat kijken. Tijd om de boel een beetje op te lichten!

Voordat je gaat starten met het aanleggen van je tuinverlichting is het slim om jezelf te verdiepen in de verschillende soorten tuinverlichting. In 8 simpele stappen leg je zelf je tuinverlichting aan. Weten hoe? Dat lees je hier!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Hubo

Delen