100pmagazine_ebike
Delen

LAATSTE KANS: Een top e-bike uit voorraad leverbaar én met 46% korting!

Deleuksteshop.nl heeft de leukste en unieke deals van Nederland. Op het gebied van fashion, gadgets, uitjes, reizen en elektronica vind je de beste deals op deleuksteshop.nl.

Een van de deals in de webshop is een prachtige e-bike. Deze e-bike heeft een unieke prijs/kwaliteit verhouding. Het is een functionele en complete e-bike met een fraaie look. Het oog wil natuurlijk ook wat! 😉

De Padello E-bike Transporter Cargo met Shimano Nexus is al voor jou voor maar €849. Voor deze prijs krijg je de fiets thuisbezorgd op afspraak mét persoonlijke afstelling en uitleg. Wat houdt je nog tegen?

Design van de e-bike

Deze prachtige fiets heeft een retro design en heeft een gummi bruine kleur. De e-bike heeft aan de voorkant een transport rek en aan de achterkant een bagagedrager. Ideaal, want zo kan je al je boodschappen of andere bagage meenemen.

Ook zo fijn aan deze fiets: hij heeft een stille motor in het voorwiel. Dit in combinatie met de krachtige accu op de bagagedrager geeft je een heerlijk zetje in de rug. Heel fijn als je flinke tegenwind hebt óf met volle bepakking rijdt.

Over de motor, accu én de garantie!

De krachtige voorwielmotor ondersteunt je tot 25 kilometer per uur. Zo ben je razendsnel op de plek van bestemming. De fiets heeft een betrouwbare Shimano 3-versnellingsnaaf, schakelt eenvoudig met een draaigreep op het stuur en vraagt nauwelijks onderhoud. Ook goed om te weten: bij aankoop van de e-bike geniet je van 2 jaar garantie op de accu en onderdelen!

Door de krachtige voorwielmotor (MXUS 250 watt) en de bagagedrager accu (11,6Ah, 36V, 420W) kun je onder ideale omstandigheden zo’n 80-120 kilometer fietsen. Zo kan je er met mooi weer voor kiezen om een flink stuk te fietsen. Tegenwoordig kan je je fiets makkelijk meenemen in het openbaar vervoer en kan je er ook voor kiezen om buiten je eigen dorp een stuk te gaan fietsen.

De fiets heeft 5 verschillende versnellingen. Benieuwd hoe hard je fietst? Dat kan je allemaal zien op het LED display aan het stuur.

Wil jij de eigenaar worden van deze prachtige e-bike? Je koopt hem hier!

Delen